10.03.17
01:41
Споделете с мен опит или идеи (по възможност с обосновки) за тренировка ГЪРДИ-ГРЪБ 3 пъти седмично на лостове. Явно упражненията ще са кофички и набирания ,но ме интересуват колко серии, повторения,последователност и вид (според хвата и т.н.).
Темата беше редактирана от Аспарух Георгиев на 10.03.17 01:43.
Няма значение бройката важно е набиранията да са чисти. Набирания не повече от 4-5 серии първо започваш с 10 ако можеш ако ли не намаляваш бройката пък след време ще качиш постепенно сила и ще видиш същото се отнася и за кофите. Не повече от 4 серии. Давам ти прост пример..
Набирания широк хват примерно 8, след това 7, 5 4. Кат искаш можеш и по малко давам ти пример.
Кофи 8, 7 ,5 ,3. Общо 4 серии като за начало това ще ти върши голяма работа. Гледам заглавието пише начинаещ дано съм помогнал малко. ;)
Мнението беше редактирано от James 25 на 10.03.17 03:07.
казано от Аспарух Георгиев на 10.03.17, 01:41:
Споделете с мен опит или идеи (по възможност с обосновки) за тренировка ГЪРДИ-ГРЪБ 3 пъти седмично на лостове. Явно упражненията ще са кофички и набирания ,но ме интересуват колко серии, повторения,последователност и вид (според хвата и т.н.).
Всички упражнения със собствено тегло - кофи, набирания, лицеви, клекове..и т.н. Сериите и упражненията зависят от теб и нивото ти на напредналост ;)