може ли?

21.02.06
21:45

Привет на всички.От скоро чета форума и мисля че има много наистина полезна информация.Браво на създателитеи на всички грижещи се за него.И така.Тренирам от доста време .Досега съм взимал като добавки креатин,глутамин и аминокиселини.Спрях да тренирам за около 2 месеца и започнах отново преди месец като взимам креатин,л-глутамин и дхеа(прохормон).Върнах се бързо във форма и качих килограми.Сега обаче мисля  че вече е време и аз да поизчистя малко.Досега никога не съм чистил.Когато започнах бях много слаб и досега не ми се е налагало. Сега съм 104 кг. на 189 см.височина и мисля че са ми малко множко.Мисля да взема L-карнитин и Xenadrine спазвайки супер ниско въглехидратна диета за около месец,след което ще продължа с равномерна вглх. диета.Въпросът ми обаче е  мога ли да продалжа да взимам Дхеа?Благодаря ви предварително.

21.02.06
21:59

Няма смисъл, донякъде може да ти помогне да запазиш ММ но мисля че не е необходимо само ще си даваш парите за нищо.Имай на предвид че това е прохормон

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1