Магазинче за аксесоари

Хора, кажете някъде в София магазинче за евтини фитнес аксесоари? Не съм се интересувал досега кое къде се намира и затова питам, ако можете да ме упътите. Трябват ми неща като колан за кръста; ръкавички, че моите старите вече за нищо не стават, фитили, бинтове и т.н. Не ми трябва кой знае какво качество, предпочитам да е нещо по - евтино, примерно ръкавиците лятно време ужасно много ги потя и те и от крокодилска кожа да са , не живеят много, та не ми се дават 25-30 лв само за тях...
Благодаря предварително !

18.07.04
15:34

Магазините на пиротска - този в безистена на Джананов и жълтия понадолу. Ами колкото по-евтини ръкавици си вземеш толкова по-малко ще ти издържат :) сигурен съм. Качеството се купува.

18.07.04
17:29

Пиротска №12 професионален магазин за фитнес храни и оборудване
Вашингтон не знам кой номер(значи Вашингтон е успоредна на Мария Луиза първата и тръгваш надолу от Пиротска по посока Лъвов Мост и веднага след улицата с трамваите от ляво :D това е магазин за колела и тем подобни и също има фитнес уреди и препарати)
Друг магазин в тази област има като тръгнеш пак от Пиротска по посока Дон Домат 2 (новооткрит е).Значи това е минаваш покрай Цум по посока Раковски от долната страна където е Оазиса.По напред ще видиш паркинг.Точно в края на паркинга в дясно има голям магазин за фитнес оборудване и тн.Друг такъв има пак на Пиротска в безистена преди тоя на дискотека Карма.Влизаш в безистена и в ляво и се разклонява на 2 ръкава ти хващаш левия и в края му от лявата страна има магазин на Мусаши мисля не продават препарати но фитили и тн мисля че има.
Така изброил съм ти сичките магазини в тоя район за да може да си ги обиколиш да видиш къде ще ти хареса повече стоката а и цената :wink:
ПС:Ако ти трябват още питай...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1