Нов дизайн (2017) - коментари

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.17
20:34

Новият вид на форума (интерфейс, прегледност, достъпност, навигация, интуитивност и т.н.) е УЖАСЕН!

Няма емотикони, в постовете трудно личи кое е цитат и кое е лично изказване.
Няма опция “бърз отговор”.
Снимките ми ги НЯМА!
Сигурно има и други неща, които не съм видял и нямам време да коментирам сега.

Не виждам никакво подобрение, нито защо и с какво новият дизайн е по-добър от стария.
Какво подобрение е това тогава?

“If something isn’t broken - don’t fix it!”

П.С. Ако старият дизайн наистина е морално и функционално изчерпан (каквито мнения се прокраднаха по-рано и в което се съмнявам), купуването и инсталирането на най-смотания (и сигурно евтин) предлаган форумен интерфейс ли е най-доброто решение?

Мнението беше редактирано от Smeagol на 20.03.17 20:34.

20.03.17
20:39

Не ми харесва. Дано това е тестово пускане.
Никой не е предупреждавал за това.
Ще му падне рейтинга понеже просто стария интерфейс беше много як за БГ сайтче.
Сега все едно някой го е правил на ексел и уорд :д
Не е яко да ти хейтват труда но то се вижда с просто око.

20.03.17
21:22

В дневника си вече коментирах какво не ми допада, но и тук ще напиша това, което намирам за най-неуместно в новия облик на сайта.
1. “Мобилната версия” (ако изобщо има такава), е крайно непригодна за употреба от телефон. При отваряне на раздел с теми,няма бутон, с който да се отвори последното мнение. Трябва да обърна екрана обратно,за да се появи.
2. От телефон не се прикачат файлове към мнението.
3. Буквите са непоносимо гоелми и екрана е ослепително искрящ. За 15 минути, ми се просълзяват очите. Намалянето на процентите, което споменаваха по-назад в темата, само прави проблема с ослепителния екран по-голям.
4. Липсва бутона за бърз отговор.
5. Когато подкрепиш мнение, добре е да има индикация че вече е подкрепено,за да не го “разхаресваш”.
6. Вероятно има и други неща, които все още не съм забелязала. Цялостния облик няма да коментирам и тук,защото е явно че моето (а и видно на доста други потребители) не съвпада с това на екипа.
Ще свикнем.

Мнението беше редактирано от Margi на 20.03.17 21:22.

А аз да допълня, че изтритият ми дневник бе възстановен по незнайни причини?!
Останалото хората са го казали - ОТВРАТ! Наистина много жалко... макар да бях спряла воденето на дневник, признавам, че надничах от време на време. Ами съжалявам, но и това няма да се случва вече.

R.I.P.  BB-team

Carbohydrate

20.03.17
22:19

Тази визия ми убива желанието изобщо да сърфирам из форума. Пълен боклук! Направете копче към старата визия и толкова, ще ползвам старата! Новата визия е отврат! Но това ще се види по посещението, ако направите брояч)))), от старите форумници. поздрави и “успех с крастата и други болести”))

От такъв тип изказвания няма нужда. На никого и с нищо не помагат.

Ще заключа тази тема сега и ще помоля всеки, който има какво да сподели за следващите стъпки на сайта, да го направи чрез страницата ни за контакт. Имам грижата лично да прочета и отговоря.

Споделената обратна връзка до момента е приета и вече работим по нея.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1