Дневникът

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.03.17
17:45

казано от The Barber на 23.03.17, 16:46:

Кое не ми харесваш на храната ? ....

По принцип доста неща, но не знам дали ще е от полза да ги споделя :) а и дори не съм убеден че ще успея да ги формулирам в няколко изречения. Може да пробвам като се прибера от работа.
П.С. В къщи готвя основно аз, според мен няма нищо притеснително :)
/особено ако има кой да почисти след теб/

The Barber

23.03.17
17:51

казано от Splash на 23.03.17, 17:45:

казано от The Barber на 23.03.17, 16:46:

Кое не ми харесваш на храната ? ....

По принцип доста неща, но не знам дали ще е от полза да ги споделя :) а и дори не съм убеден че ще успея да ги формулирам в няколко изречения. Може да пробвам като се прибера от работа.
П.С. В къщи готвя основно аз, според мен няма нищо притеснително :)
/особено ако има кой да почисти след теб/

Ще се радвам да споделиш твоето виждане. За това, че не е разнообразна и аз го знам:) Реших да компенсирам евентуалните липси с мултивитамини. Опитвам се да живея просто като цяло, ако може без броколи:)

The Barber

24.03.17
00:59

Най- хубавото нещо с което мога да се похваля от както се запалих по фитнеса и здравословното хранене, не е че свалих 13 кг. или, че плочките все повече се показват:) В момента гледаме филм с моите културисти и ядем извара с бадеми и много им харесва. Първо ядяха от моята купичка, сега всеки си има негова. Спрях да купувам сладко, чипс и тн. Шкафа в който постоянно ровеха се обра. Мрънкяха два дена и започнаха да забелязват плодовете на масата :) Ако искат бисквита си имаме оризовки:) Четох някъде следното: ” Не се опитвайте да промените децата си, а променете себе си- те така или иначе ще приличат на вас”

Мнението беше редактирано от The Barber на 24.03.17 00:59.

The Barber

24.03.17
09:41

Най- малкия участник на рафта, но може би най- важния. Много се чудих между тези и OptiMen на Optimum Nutrition. Незнам, колко е вярно, но четох, че начинаещите нямат нужда от конски дози , затова реших нещо по комерсиално :) Наистина OptiMen са с 3 пъти по високи стойности от Центрум и се пият по 3 на ден, а Центрум по 1. Незнам дали съм взел правилно решение, но със сигурност е по- добре от нищо:)

Мнението беше редактирано от The Barber на 24.03.17 09:41.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1