Тифтера на Чича Ти

Прескочи до:
IS

08.03.17
18:27

Адаш, кога лягаш за да станеш в 03 :30?
Май вярно си за ретро игрите :D

п. п. Иначе си як!

Мнението беше редактирано от Ivaylo Stefanov на 08.03.17 18:28.

11.03.17
15:03

Вчера
5@10 през 2 минути
- клек гръб @100
- стриктни гърди до лоста
5@10 през 2 минути
- обръщане стриктна раменна @60
- кофи халки
5@10 през 2 ми Ути
- изхвърляне 2@28
- кофи халки

Храната: леща,чипс,бисквити Милка.
Сичко по много.

12.03.17
17:05

03/11/2017

10@5 през минута
- обръщане тласкане @80
- 5 набирания на халки

Набиранията трябваше да са силови, но не и днес.
Направих няколко в началото и толкова .

5@20 Борцови отскока през 2 минути .
Храната : плодове, Canes - нещо като KFC,кюфтета на фурна,кекс с ябълки и другарят Jack с pepsi.

Всичко при мен идва от раменете, бутане ми дай :)

13.03.17
14:05

03/12/2017

12:00 Активация с детето:
Набирания гърди до лоста 30@1, БГ кофи на халки 5@5, ходене ръце общо към 50 метра, доста прескоци на препятствия с един и два крака

17:00
5@10
-изхвърляне 2@36
- кофи халки + 5 кг
- дабъли

Храната: банан,ябълка,4кюфтета на фурна, 200 сьомга със салата, кекс с ябълки

IS

13.03.17
14:26

Не е ли дошла голяма ,,мацка” още? Или се криеш и тренираш тайно с нея (muscle)

13.03.17
22:56

казано от Ivaylo Stefanov на 13.03.17, 14:26:

Не е ли дошла голяма ,,мацка” още? Или се криеш и тренираш тайно с нея (muscle)

Нямам вътък още адашче, скоро другата седмица

18.03.17
03:20

Нова длъжност, същата компания, но все едно стартирам отначало. Чувствам се разчекнат. За тренировка като си помисля ми става лошо. А тъкмо така се бяха нагласили нещата. Явно ще се наместят така пак след година .
А толкова лесно изглеждаше отстрани :)
Мисли за връщане и носталгия Няма, то и като се замисля ..... не ми се мисли, гори планини, морета има навсякъде.

айляка ми липсва, протяжните дълги кафета и мързела. Адаш ще подпирам зелето с гюлето засега.

18.03.17
21:32

казано от ISB на 18.03.17, 03:20:

Нова длъжност, същата компания, но все едно стартирам отначало. Чувствам се разчекнат. За тренировка като си помисля ми става лошо. А тъкмо така се бяха нагласили нещата. Явно ще се наместят така пак след година .
А толкова лесно изглеждаше отстрани :)
Мисли за връщане и носталгия Няма, то и като се замисля ..... не ми се мисли, гори планини, морета има навсякъде.

айляка ми липсва, протяжните дълги кафета и мързела. Адаш ще подпирам зелето с гюлето засега.

Иво, това все едно аз съм го писал. :) От януари досега все съм така. И за длъжността, и за тренировките, и за връщането, и за мързела... :)

20.03.17
04:53

Днес успях да “тренирам”
03/19/2017
1. 30@1 през 10 сек изхвърляне от земя 2@36
2. От 10 до 1
- изхвърляне 1@36
- набиране
- кофи халки
- Ренегадско 2@36
Без много накъсвания,стегнато и набързо
3. 4@8, пудовка 50, 2 минути между подходите
- Суинг
- Суинг дясна ръка
- Суинг лява ръка
4. 7@10 кофи на успоредка през 20 секунди

Въсссстановяване ;)

Мнението беше редактирано от ISB на 20.03.17 04:53.

20.03.17
23:52

Днес отново успях:
Тренировка 1 в къщи на балкона
1. 5@5 Суинг 2&36
2. 5@10 през 30 сек 1@36
- Суинг
- гоблет клек
- високо изтегляне от земя до над глава
3. 4@4 на ръка 1@36
- изхвърляне дясна
- изхвърляне лява
- изхвърляне от земя със смяна на ръцете

Тренировка 2 в залата на комплекса
1. 3@ 1-2-3-4-3-2-1:
- стриктно набиране
- кофи халки
2. 4@
- тръстър @ 7 2@35 дъмбели
- набиране @ 8
- опори с отлепяне @ 9
За 11 минути, без накъсване, около минута между врътките
3. Кофи халки + 15 кг 5@5

Няма плам само квот ми скимне.
След фиссссскултурата малко басеинче за отпускане

-

Мнението беше редактирано от ISB на 20.03.17 23:52.

21.03.17
10:15

Чиче, не ми казвай, че тия халки са... тия халки (dull)

21.03.17
13:13

Тия халки са тия халки Ванка.

21.03.17
16:09

казано от ISB на 21.03.17, 13:13:

Тия халки са тия халки Ванка.

Ами в такъв случай се радвам още повече, че се ползват и то не от кой да е!
Жив и здрав да си чиче, искрено ме разсмя с постовете си и това, че си обърнал внимание и на чашката :)
И само да ти кажа, може да си щастлив и на 10к мили, ние сме граждани на света и не трябва да робуваме на нищо, което може да ни попречи да търсим...

22.03.17
14:24

Аз все повече внимание и обръщам :)

23.03.17
17:20

03/23/2017

1. Клек 120 12@1 през 10 сек
2. Раменна преса 75 12@1 през 10 сек
3. Изхвърляне, пудовка 50 10@1 през 10 сек
4. Борцови отскоци 4@20 метра през връщане

Всичко беше доста леко и бързо.
Тия дни се наложи да пренасям чували с брашно по 25 кг, не бяха плътни. Доста неприятно и дискомфортно, нищо общо с дъмбели или пудовка , сериозно ми се оформя идеята да си намеря торба с пясък около 30-40 кг която да не е плътна и да правя бройки на нея.

23.03.17
17:56

Какви бройки ве, чичак, да я носиш за бройки ли :D
Не се занимавай с глупости...

23.03.17
18:43

Ok, ще те послушам

23.03.17
21:02

Мен пък ме дразни, че всеки дневник почва от първата му страница.

23.03.17
21:42

казано от ISB на 23.03.17, 17:20:

, сериозно ми се оформя идеята да си намеря торба с пясък около 30-40 кг която да не е плътна и да правя бройки на нея.

Ей тук се измъчиха с една торба...ама 75кг:

23.03.17
22:29

казано от ISB на 23.03.17, 21:02:

Мен пък ме дразни, че всеки дневник почва от първата му страница.

Ако кликнеш на последно мнение, те праща на последната страница, на последното мнение. Ако кликнеш на заглавието на темата в раздела “Дневници”, те праща на първата страница.
Ако от профила на човека кликнеш на “Дневник”, те праща на последната страница.

25.03.17
00:27

Така е, но по стария начин ми беше по удобно.
Важното е да сме живи и здравевии и да Продължаваме напред и Нагоре до сетния ни дъх !!

03/24/2017

3х530-550 през минута
4х100-120 през минута
50х3 набирания през 10 сек
15х10 кофи на успоредка през 15 сек
25х10 лицеви опори през 15 сек
3 качвания на 2 метра върлина през минута без крака

Бягането беше в парка, мерил съм го с телефона през мапса излиза между 530-550.
Няма и някакво голямо значение в момента, отсечките станаха по 2-2,04.
Тръгнах за Енимъл,но явно беше много бързо и още на първата обиколка сгънах много сериозно.
След бягането драмата беше сериозна: горящо гърло,болка в главата.
Гимнастиката нищо особено и страшно.
Топло,слънчево. Първо отидох до залата,но като видях колко е пълен паркинга се отказах.
Паркинга е почти двоен на Метро 1 и беше фраШШ до козирката.

Днеска имам рожденик и естествено какъвто съм уважителен ще се набляга на торти и Торти ;)
Бенефита ми е,че той получи новия XBox One,а за мен остава стария PS3 !!
Ето на 43 ми се сбъдна една младешшка мечта да имам консоЛа !!

“Смятай Нинджа, Асс нямам 1,70 тя колко е!! Мяза на лагерна количка
И двамата е по - лесно да ни прескочиш отколото да ни заобиколиш”
Сещате ли се за лагерните колички баси същата работа.
Гледъм и викам,чакай да се снимам с таз ниската колъ, па не ги карат много.

Иначе на паркинга на Walmart да си напазари човечеца хляб и мляко.

Мнението беше редактирано от ISB на 25.03.17 00:27.

27.03.17
17:03

03/27/2017
1. 3@500 през минута
От 1:50 до 1:57, виражите са къси и много остри почти спирам на тях
2. 4@120 през минута, на 17-19 сек
12@1
- клек @120
- обръщане стриктна раменна преса @70
10@1
- лежанка @ 110
- тяга @ 160
8@1
- набиране @ 20
- кофи успоредка 3@70 5@60

Време на цялата тренировка 60 минути, интервалите ги направих за 40 минути. Усещам ги леки, но се опитвам да удържам егото . Втория интервал го избутах за 7 минути. На кофите тръгнах с 70, но почнах да усещам напрежение в рамото и върнах на 60.

27.03.17
22:54

Днес съм почивка и сам в къщи, успях да се докопам до х бокса, останах повече от изненадан когато в саундтрака на Battlefield 1 се чу българска фолклорна песен, стоеше и звучеше прекрасно.
Детето избило рибата като разказало в час, пускали я пред целия клас, сега подготвя урок за България. Имаме красиви неща, имаме красиви хора, но защо се изявяват и оценяват навсякъде,но не и у дома.
Шибания Аспарух да беше послушал баща си !!!

Въссстанивяване, Златни тесс фафли Дееба, ма фкусни. Топят се на езика. Незнам нарушавам ли кетонно проступолат на храненето с подобни произведения. Продължавам да вярвам , че тежките тренировки са ключът към пресата. Помня борците в стола как ядяха и бяха изчистени на кокъл, помня 2012 като циклихме на Животното нещата как бяхме изчистени независимо от калорийните извращения от 5-6к на ден, яжти деца не боити са ве яжти .
Ма и потренирвайте по тежичко и интензивничко и поебвайте от време на време.
Ето и нещо за ЛекаНошт - Сабалям от Киро Брейка, истини малко, но истини , сурови и курави
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=222527274837807&id=206515959772272&refid=17&ref=bookmarks&__tn__=C

Киро Президент !!!!!
“Хранителен режим е да си го сготвиш у вас”

Мнението беше редактирано от ISB на 27.03.17 22:54.

28.03.17
07:33

Баце, много скъпи ти ги продават “Ная”-та!

28.03.17
10:38

казано от ISB на 27.03.17, 22:54:

Днес съм почивка и сам в къщи, успях да се докопам до х бокса, останах повече от изненадан когато в саундтрака на Battlefield 1 се чу българска фолклорна песен, стоеше и звучеше прекрасно.
Детето избило рибата като разказало в час, пускали я пред целия клас, сега подготвя урок за България. Имаме красиви неща, имаме красиви хора, но защо се изявяват и оценяват навсякъде,но не и у дома.

Въссстанивяване, Златни тесс фафли Дееба, ма фкусни. Топят се на езика. Незнам нарушавам ли кетонно проступолат на храненето с подобни произведения. Продължавам да вярвам , че тежките тренировки са ключът към пресата. Помня борците в стола как ядяха и бяха изчистени на кокъл, помня 2012 като циклихме на Животното нещата как бяхме изчистени независимо от калорийните извращения от 5-6к на ден, яжти деца не боити са ве яжти .
Ето и нещо за ЛекаНошт - Сабалям от Киро Брейка, истини малко, но истини , сурови и курави
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=222527274837807&id=206515959772272&refid=17&ref=bookmarks&__tn__=C

Киро Президент !!!!!

Ако водиш наистина активен начин на живот ,не ти трябват никакви хранителни режими.
Борците,борците тренират не се почесват три пъти седмично, за по половин час.
Аз лично съм привърженик на всекидневното натоварване...никакви почивки,най-зле се чувствам,след два дена търкаляне по диваните. Ся ще се почне, нямало време, работели по-много...ее и за работя бе, имам деца, семейство не съм млад ,но знам, че винаги може.
Предпочитам кроса по тъмно пред седенето пред тв например.
И като ми разправят не знам си какви диети ,това може онова не ,калории ала бала,
я елате с мен да се разходим събота и неделя с по две консерви в раницата10-12 часа независимо от, вали ли ,пече ли ,студено ми е и после  смятай калории като седнеш на масата..Поздрави

28.03.17
10:59

Не ти трябват диети според зависи от целите ти. И има и хора и хора. Може би няма да се ошишкаш сериозно ако спортуваш всеки ден, но плочки от просто спортуване без да смяташ калории или да приемаш забранени в спорта препарати не знам дали може да стане.

28.03.17
11:11

казано от Димо на 28.03.17, 10:59:

Не ти трябват диети според зависи от целите ти. И има и хора и хора. Може би няма да се ошишкаш сериозно ако спортуваш всеки ден, но плочки от просто спортуване без да смяташ калории или да приемаш забранени в спорта препарати не знам дали може да стане.

не прочете ли горния пост , за борците в стола
и стига с тия препарати бе хора и да аз съм на 45 години и съм с плочки, от просто спортуване всеки ден и си ям ,е и си пия от време на време,e не като едно време..поздрави

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 28.03.17 11:11.

28.03.17
11:10

казано от Димо на 28.03.17, 10:59:

но плочки от просто спортуване без да смяташ калории или да приемаш забранени в спорта препарати не знам дали може да стане.

Може ,може.

28.03.17
11:15

Тогава явно опира до “има хора и хора”. А може би и ядене и ядене. Аз тренирам по минимум 2 часа на ден всеки Божи ден, често и по 4 часа на ден, като движение имам дни по 16 часа на крак и притърчане и не внимавам ли с храната, плочките се отдалечават като мираж.

28.03.17
11:17

По-скоро е от това, че има трениране и трениране :)

28.03.17
11:27

Е само топ-елитно-научно-подкованите атлети ли могат да са с плочки от спорт? Аз гледам профи боксьори например, с треньори с пари и т.н. и те като искат плочки смятат калории и стриктно следят храната.

Кой от тук пишещите освен Дони е с плочки без да смята калории?

28.03.17
11:38

Дъщеря ми.

28.03.17
11:40

Те са го казали  - Плочките се правят в кухнята, а не в залата.  Единствения вариант да имаш плочки и да не си броиш калориите е просто неволно да ядеш на калориен дефицит и да тренираш.
Пример
Има хора цял живот са кльощави, мама тати нямат просто възможности да им осигурят всичко накуп,  идва време момчето/момичето почва да бачка, да тренира, да се храни повече и хоп плочки и релеф. 
Всичко е много относително -  семейни традиции, бюджети, занимания - въобще всеки си живее по различен начин

28.03.17
11:42

казано от nervak на 28.03.17, 11:38:

Дъщеря ми.

От тук пишещите по темата, т.е. мъже на 40+ И моите синове и племенници имат плочки даже без да тренират, ама защото не ядат достатъчно.

казано от Димо на 28.03.17, 11:42:

И моите синове и племенници имат плочки даже без да тренират, ама защото не ядат достатъчно.

Еми значи това е рецептата за плочки :p

Все си мисля, че позитивите на редовното и тежко трениране са нещо, което е по-ценно от плочките. Както ти сам каза - има хора и хора, въпрос на приоритети.

28.03.17
11:49

казано от nervak на 28.03.17, 11:38:

Дъщеря ми.

От тук пишещите по темата, т.е. мъже на 40+ И моите синове и племенници имат плочки даже без да тренират, ама защото не ядат достатъчно.

Който може да тренира всекидневно и интензивно. Или пък да прави яки преходи в гората.

28.03.17
12:03

Нека да се върнем към началото на дискусията:

Продължавам да вярвам , че тежките тренировки са ключът към пресата. Помня борците в стола как ядяха и бяха изчистени на кокъл, помня 2012 като циклихме на Животното нещата как бяхме изчистени независимо от калорийните извращения от 5-6к на ден, яжти деца не боити са ве яжти .

Напълно съм съгласен че и тренирането и ебането са приятни и полезни, само изразявам съмнение дали ядене “на корем” може да се компенсира с трениране и пак да изкараш плочки.

Препаратите ги споменах, защото се даваха за пример едновремешните борци как ядяли и пак били нацепени. Борци не познавам, но имам приятели джудисти, каратисти и гребци и всички са взимали като животни.

Мнението беше редактирано от Димо на 28.03.17 12:03.

28.03.17
12:12

[И моите синове и племенници имат плочки даже без да тренират, ама защото не ядат достатъчно.

Е да-без храна)))))))но както  Дони  спомена ,ставаше въпрос за натренирани и без ограничения в храната хора дали имат плочки...
Препарати не е взимала...само трена и е 6-7 тона или 10-12км на ден плуване.
Отскоро само първото даже.

Мнението беше редактирано от nervak на 28.03.17 12:12.

28.03.17
12:12

Ако са взимали, то е било на своя глава. Сериозен състезател не взима ей така, да е як, това първо. Второ, разликата в спецификата на единоборствата и силово-скоростните/ скоростно силовите дисциплини, прави “взимането” неподходящо при първите.
Аз пък познавам елитни атлети, които са се разцепвали от двуразови тренировки и не са взимали нищо и са били хем изродски яки, хем нарязани като с ренде.

28.03.17
12:29

казано от doni dimitrov на 28.03.17, 10:38:

Киро Президент !!!!!

Ако водиш наистина активен начин на живот ,не ти трябват никакви хранителни режими.
Борците,борците тренират не се почесват три пъти седмично, за по половин час.
Аз лично съм привърженик на всекидневното натоварване...никакви почивки,най-зле се чувствам,след два дена търкаляне по диваните. Ся ще се почне, нямало време, работели по-много...ее и за работя бе, имам деца, семейство не съм млад ,но знам, че винаги може.
Предпочитам кроса по тъмно пред седенето пред тв например.
И като ми разправят не знам си какви диети ,това може онова не ,калории ала бала,
я елате с мен да се разходим събота и неделя с по две консерви в раницата10-12 часа независимо от, вали ли ,пече ли ,студено ми е и после  смятай калории като седнеш на масата..Поздрави

Toва ми напомни на една книга, която ми беше препоръчал преди години тук във форума - Ян Козак “На лов в Бамбуйка”. Имаше един момент където Ян седеше и гледаше Толя и му се чудеше как яде толкова много в началото, докато не започна да прави 12 часови ловни походи в тайгата с него на -40 градуса - диетата им беше дивеч (катерици, кабарги, лосове, лещарки, рис, самури, росомахи, и тн.), масло, еленово мляко, сланина, риба, сухар, чай, спирт (не водка, а спирт). Ядат сутрин и вечер - само месото беше по килограм на всяко ядене, отделно от другите неща - изяждали по 6кк на ден и пак сваляли килограми. Разкаваше и за евенките които спят навън на -30 градуса.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1