31.03.17
23:43
Помага ли за редуциране на мазнините и има ли съвместимост с НВД?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.03.17 23:43.
02.04.17
10:59
Не, никоя храна сама по себе си не помага да отслабнеш.
02.04.17
11:52
казано от Димитър Михайлов на 02.04.17, 10:59:
Не, никоя храна сама по себе си не помага да отслабнеш.
просто изчетох хиляди страници във хвалебства за годжи-бери,винаги ми е звучало като пунта-мара......благодарско
02.04.17
12:03
Тогава,какво по дяволите,да направя да стопя пояса,на НВД съм отдавна,четири часа кардио четири пъти седмично.Практикувам няколко комплекса упражнения за корем и нищо.Когато започнах НВД явно наистина махнах водата,кантара го отрази,но пресата я няма и няма никаква тенденция да се появи.Дам пия по няколко бири на ден,но ако трябва и тях ще спра.Просто не понасям никакъв друг алкохол,а вечер след работа си трябва нещо да се върна в нормален режим.Ако има нещо,което да ме посъветвате да направя с радост ще го чуя,благодаря предварително.
02.04.17
12:53
Упражненията за корем не помагат за стопяване на мазнините около пояса. Годжи берито помага единствено за отслабване на портфейла. Пусни си тема с хранителния режим и тренировъчния, за да ти се дадат съвети.
А с 4 часа кардио бъди сигурен, че няма да стопиш мазнините. Най-вероятно е причината да имаш нужда от алкохол - сигурно кортизола ти скоро ще почне да тече от ушите...
02.04.17
12:58
казано от Херцог Трън на 02.04.17, 12:53:
Упражненията за корем не помагат за стопяване на мазнините около пояса. Годжи берито помага единствено за отслабване на портфейла. Пусни си тема с хранителния режим и тренировъчния, за да ти се дадат съвети.
А с 4 часа кардио бъди сигурен, че няма да стопиш мазнините. Най-вероятно е причината да имаш нужда от алкохол - сигурно кортизола ти скоро ще почне да тече от ушите...
защо кардиото да не топи мазнините?
Годжи бери с бира и четири часово кардио...това ако не изкара преса, не знам кое ще. 🤐
Не знам как изобщо ви идват на ума да напишете подобни неща...
02.04.17
13:09
казано от BBD на 02.04.17, 12:58:
Защото с 4 часа кардио си вдигаш кортизола до небесата. Ти да си видял маратонец с преса? Не, всичките са кожа, кокал и имат макар и малко мазнина върху корема. Ако искаш добави още 4 часа. Тъкмо тялото ти да почне още по-зверски да се бори да запази малкото мазнина, защото го вкарваш в епичен режим на оцеляване.
02.04.17
13:11
казано от Margi на 02.04.17, 12:59:
Годжи бери с бира и четири часово кардио...това ако не изкара преса, не знам кое ще.
Не знам как изобщо ви идват на ума да напишете подобни неща...
ако бях компетентен на половина колкото вас вообще нямаше да съм тук,благодаря за подигравките,но аз съм тук за съвет,ако това е най-доброто,което имаш да дадеш,то благодаря от сърце......
02.04.17
15:32
казано от Херцог Трън на 02.04.17, 13:09:
Защото с 4 часа кардио си вдигаш кортизола до небесата. Ти да си видял маратонец с преса? Не, всичките са кожа, кокал и имат макар и малко мазнина върху корема. Ако искаш добави още 4 часа. Тъкмо тялото ти да почне още по-зверски да се бори да запази малкото мазнина, защото го вкарваш в епичен режим на оцеляване.
ок,разбрах,че греша,бяхте пределно ясни.Някой ще буде ли така добър да ме насочи в правилната посока за целите ми?
02.04.17
15:39
Препоръчвам ти да отделиш малко време и да се запознаеш с ръководствата ни за начинаещи.
Ще ти помогнат, за да разбереш цялостната картина и след това да търсиш конкретиката за твоя случай. Не подхождай наобратно.
02.04.17
16:01
След ръководството за начинаещи, можеш да прочетеш и това и да се замислиш, след като някога извадиш преса, ще можеш ли да я поддържаш с твоя начин на живот.
Мнението беше редактирано от Barberian на 02.04.17 16:20.
02.04.17
16:07
казано от Херцог Трън на 02.04.17, 13:09:
02.04.17
17:19
казано от Димитър Михайлов на 02.04.17, 15:39:
Препоръчвам ти да отделиш малко време и да се запознаеш с ръководствата ни за начинаещи.
Ще ти помогнат, за да разбереш цялостната картина и след това да търсиш конкретиката за твоя случай. Не подхождай наобратно.
ето в това намирам смисъл,благодаря,най-накрая някой със смислено изказване
02.04.17
17:20
казано от Никой на 02.04.17, 16:01:
След ръководството за начинаещи, можеш да прочетеш и това и да се замислиш, след като някога извадиш преса, ще можеш ли да я поддържаш с твоя начин на живот.
това е добра гледна точка,сигурно в някой момент няма да ми е приоритет вече,нямам идея,но към момента ми се иска,да.