04.04.17
09:56
Нова съм в тази сфера и наскоро си купих протеин на Pure Nutrition Pure Whey . Целта ми е сваляне на килограми и съм решила да заменя междинно хранене с протеин естествено след тренировка. Проблемът е , че ходя на тренировка към 7:30 вечерта и свършвам в 8 :30 . Ако приема протеина трябва да вечерям само салата за да се впише в калорийния ми стандарт за деня. Как да постъпя ?
Темата беше редактирана от Tsvetana Tsvetkova на 04.04.17 09:56.
04.04.17
09:59
Ако правилно разбирам - след тренировка имаш основно хранене, а не междинно (както би следвало да бъде). Защо ти е протеин на прах в този момент?
04.04.17
10:02
Мой проятел ми препоръча, че ще ми помогне. До скоро тренирах сутрин и не беше проблем , заменях междинната закуска с протеина но сега се колебая.
04.04.17
10:10
От една страна - ако намалиш предишните хранения, ще успееш да вместиш протеина на прах в последното хранене. От друга страна - не ми се струва много разумно храненето след тренировка да бъде само салата и протеин на прах. Това е хранителна добавка и приемането й не е пряко свързано с резултатите при отслабване. Протеин на прах се приема когато / ако има нужда... а такива ситуации са наистина рядкост.
04.04.17
10:23
казано от Кольо Пияндето на 04.04.17, 10:10:
От една страна - ако намалиш предишните хранения, ще успееш да вместиш протеина на прах в последното хранене. От друга страна - не ми се струва много разумно храненето след тренировка да бъде само салата и протеин на прах. Това е хранителна добавка и приемането й не е пряко свързано с резултатите при отслабване. Протеин на прах се приема когато / ако има нужда... а такива ситуации са наистина рядкост.
Да спра приема му в този случай.
04.04.17
10:29
Можеш и да го спреш, да... без притеснение, че ще загубиш или провалиш нещо. Така или иначе в момента говорим общи приказки ( www.bb-team.org/forums/viewthread/42883 ).