Съществува ли паралелен режим между отслабване и покачване на мускулна маса?

BBD

04.04.17
13:27

Съществува ли паралелен режим между топене на масни натрупвания и увеличаване на мускулната маса.Вече имам резултати от отслабването посредством НВД и кардио тренировки.Когато достигна относителното тегло,което желая,въпросът ми е как да продължа към по-добър общ изглед на тялото?Купих си и такова нещо,но не смятам да го консумирам преди да ми кажете дали, как и кога,благодаря предварително.

Темата беше редактирана от BBD на 04.04.17 13:27.

Прочете ли ръководствата? 🙂

BBD

04.04.17
19:40

Да от -до,всичко.

04.04.17
23:06

казано от BBD на 04.04.17, 19:40:

Да от -до,всичко.

Прочети ги още веднъж. И се опитай този път да ги осмислиш, а не да ги прочетеш механично. След това ако все още не можеш да си отговориш на въпроса виж последните 10 нови теми поне в 4 от тях се съдържат твоите въпроси и на тях е отговорено. Аз лично съм отговарял на същите въпроси задавани от дручи членове на форума поне 10тина пъти.

BBD

04.04.17
23:37

казано от K0m3r на 04.04.17, 23:06:

казано от BBD на 04.04.17, 19:40:

Да от -до,всичко.

Прочети ги още веднъж. И се опитай този път да ги осмислиш, а не да ги прочетеш механично. След това ако все още не можеш да си отговориш на въпроса виж последните 10 нови теми поне в 4 от тях се съдържат твоите въпроси и на тях е отговорено. Аз лично съм отговарял на същите въпроси задавани от дручи членове на форума поне 10тина пъти.

действам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1