Забавен прогрес

Здравейте! На 1 август 2016 започна моята промяна като стартирах 96 килограма (176 см). Тогава спрях месото за да преборя (успешно) кожна болест - псориазис, но в последствие ми стана начин на живот. В момента съм 79 килограма и тренирам 4 дена от седмицата. Първите 2 дена са горна и долна част силови тренировки а вторите 2 дена са горна и долна част хипетрофни тренировки. След всяка тренировка правя 10-15 минути интензивно колело. Консумирам около 2200 калории всеки ден (220 гр carbs, 193 гр протеин, 61 гр. мазнини). Пия протеин, креатин, BCAA и преди силовата горна част - NO Xplode. До скоро виждах напредък с всяка изминала тренировка но от един месец на сам ефектите се забавиха. Много ми е трудно да започна изчистването на мазнините около корема. Също така искам да покача обема на мускулатурата. Моля за съвети! Благодаря предаварително!

Barberian

08.04.17
17:32

Здравей, не си писал от колко време тренираш по тази програма и какъв е бил прогреса , покачил си ММ, сила или и двете. Първото което трябва да провериш е дали правилно си си сметнал BMR. 2200 калории за 80 кг. 176 висок,активно спортуваш човек ми се виждат малко, особенно ако желаеш мускулна маса . За изчистване на корема и покачване на маса едновременно, не се наемам да ти дам съвет. Чел съм, че било възможно 🙂

Мнението беше редактирано от Barberian на 08.04.17 17:34.

Здрасти. По тази програма тренирам от 2 месеца като се покачиха и ММ и сила едновременно. Преди това тренирах по MAX-OT (https://www.bb-team.org/workout/4942_max-ot-primerna-programa) 2 месеца като тук само чистих мазнини като че ли. Макротата ги смятам правилно защото използвам апликация за тях (Lifesum). Ок нека започнем първо с крайното изчистване на коремния пояс? Какво да променя за тази част?

Barberian

08.04.17
21:41

Ти макротара ги смяташ правилно, но аз питах за калориите🙂 Според същата програма, трябва да приемаш 500 калории повече ако искаш прогрес. Ако си задал на програмата, чистене на мазнини и тя ти дава калориен излишък, а ти тренираш за сила и маса, трудно ще стане 🙂

Не програмата аз си я нагласих да ми е около 2200 калории защото реално толкова мога да приема без да се насилвам и да ми става лошо от преяждане 😄 Колко калории ( и какво разпределение ) биха били оптимални за постигане на моите цели според теб ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1