Прогнози за Arnold Classic 2006

Темата е заключена.

Давайте пак прогнозите. В Айрън Мен пак имаше изненади, но списъка беше горе долу ясен. Тук конкуренцията е мн сериозна, а ето и списъка:

1. Troy Alves
  2. Melvin Anthony
  3. Gustavo Badell
  4. Darrem Charles
  5. Chris Cook
  6. Chris Cormier
  7. Mark Dugdale
  8. Tony Freeman
  9. Ahmad Haidar
  10. David Henry II
  11. Dexter Jackson
  12. Johnnie Jackson
  13. Dennis James
  14. Victor Martinez
  15. Mustafa Mohammad
  16. Lee Priest
  17. Branch Warren

21.02.06
17:03

1 - Декстър Джексън
2 - Густаво Бадел
3 - Виктор Мартинез
4 - Денис Джеймс
5 - Лии Приист
6 - Мелвин Антъни
7 - Бранч Уорън

1. Декстър Джаксън
2. Густаво Бадел
3. Крис Кормиер
4. Ли Приист
5. Трой Алвс

21.02.06
17:34

1.Декстър Джаксън
2.Густаво Бадел
3.Лии Прийст
4.Виктор Мартинез
5.Трой Алвс
6.Мустафа Мохамед
7.Мелвин Антъни

DR

21.02.06
18:22

[quote author=“manson”]

1. Troy Alves
  2. Melvin Anthony
  3. Gustavo Badell
  4. Darrem Charles
  5. Chris Cook
  6. Chris Cormier
  7. Mark Dugdale
  8. Tony Freeman
  9. Ahmad Haidar
  10. David Henry II
  11. Dexter Jackson
  12. Johnnie Jackson
  13. Dennis James
  14. Victor Martinez
  15. Mustafa Mohammad
  16. Lee Priest
  17. Branch Warren

маи незнаеш формата на састезателите  ... 17. Branch Warren ... помисли пожече

21.02.06
18:31

[quote author=“DRECS”][quote author=“manson”]

1. Troy Alves
  2. Melvin Anthony
  3. Gustavo Badell
  4. Darrem Charles
  5. Chris Cook
  6. Chris Cormier
  7. Mark Dugdale
  8. Tony Freeman
  9. Ahmad Haidar
  10. David Henry II
  11. Dexter Jackson
  12. Johnnie Jackson
  13. Dennis James
  14. Victor Martinez
  15. Mustafa Mohammad
  16. Lee Priest
  17. Branch Warren

Това е само списъка, прогнозата му е по надолу ако си забелязал...

DR

21.02.06
18:40

[quote author=“YODA”][quote author=“DRECS”][quote author=“manson”]

1. Troy Alves
  2. Melvin Anthony
  3. Gustavo Badell
  4. Darrem Charles
  5. Chris Cook
  6. Chris Cormier
  7. Mark Dugdale
  8. Tony Freeman
  9. Ahmad Haidar
  10. David Henry II
  11. Dexter Jackson
  12. Johnnie Jackson
  13. Dennis James
  14. Victor Martinez
  15. Mustafa Mohammad
  16. Lee Priest
  17. Branch Warren

Това е само списъка, прогнозата му е по надолу ако си забелязал...

YODA още малко и ше ме биеш... сори не сам видял  прогнозата не е лоша

21.02.06
21:41

оффтопик: Стига бе, не се засягай, само уточнявах! Може да съм бил изнервен, че съм в сесия! Споко! По здрави

23.02.06
12:54

1 - Декстър Джексън
2 - Виктор Мартинез
3 - Густаво Бадел
4 - Лии Приист
5 - Мустафа Мохамед

23.02.06
13:14

1 - Декстър Джаксън
2 - Густаво Бадел
3 - Виктор Мартинез
4 - Крис Кормиер
5 - Ли Приист

23.02.06
16:21

Ха, какво го бутате Декстър пред Бадел, според мен ще го отнесе.  :)
Ето моята прогноза:
1. Бадел
2. Декстър
3. Кормиър
4. Джеймс
5. Виктор Мартинес
6. Даръм Чарлс
XaMaLLa, къде виде Мартинес пред Бадел и къде забравяш Кормиър? :)
Banicata, Кормиър е по-добър от Мартинес.
**Не слагам Лий никъде, защото е некадърен, но само го бутат туй джудже напред. Може би ще влезе евентуално в топ 6, 4-ти, 5-ти, но незаслужено.

23.02.06
16:57

1.Декстър
2.Бадел
3.Приист

24.02.06
16:00

[quote author=“Mr_Muskul”] Кормиър е по-добър от Мартинес.

С това пък никога не мога да се съглася, ама айде ще видим след състезанието!

24.02.06
20:03

1.Декстър
2.Кърмиър
3.Бадел
4.Лий Прийст
5.Виктор Мартинез
:)

RE

25.02.06
00:51

1.Лии Прийст
2.Декстър Джаксън
3.Густаво Бадел
4.Виктор Мартинез
5.Трой Алвс
6.Мелвин Антъни

25.02.06
18:14

Тука гледам, че повечето не са вмъкнали Бранч Уорън, който ще е накъде напред, и Виктор Мартинес ще изненада всички ви :wink: , а също и Дейвид Хенри не беше споменат, да не сте му забравили името :lol: . И според мен има доста добри претенденти за първото място така, че ако Декстър не изненада и направи някаква промяна едва ли ще успее да се добере до първото място.

26.02.06
12:30

Декстър Джаксън
Виктор Мартинез
Ли Прийст
Мелвин Антъни
Бранч Уорън
Дейвид Хенри
Джони Джаксън
Трой Алвс
Това е при положение, че Бадел пак не участва :lol: !

26.02.06
20:24

[quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”] Кормиър е по-добър от Мартинес.

На олимпията беше по-напред от Марнитес. :wink:  Кормиър ми е любимият състезател, тъй че може и да съм пристрастен, но ще видим.

RE

26.02.06
23:48

Накрая като спечели Лии Прийст  всички ще са учудени.Има потенциал да спечели, поне аз така смятам.

27.02.06
21:34

[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”] Кормиър е по-добър от Мартинес.

На олимпията беше по-напред от Марнитес. :wink:  Кормиър ми е любимият състезател, тъй че може и да съм пристрастен, но ще видим.

Мускул на Олимпията Кормиър завърши 14 Мартинез завърши 5ти!!!!!! Да не си гледал Олимпията от миналата година!

27.02.06
21:52

в едно интервю Рони беше посочил иманно Виктор като неговия фавори за следващия мр. Олимпия!! и иначе Кърмиър си е едно от най- големите имена, но той каквото е имал да се развива се е развил, докато от Виктор още много ще има да видим! :)

27.02.06
22:48

[quote author=“AMAZER”]в едно интервю Рони беше посочил иманно Виктор като неговия фавори за следващия мр. Олимпия!! и иначе Кърмиър си е едно от най- големите имена, но той каквото е имал да се развива се е развил, докато от Виктор още много ще има да видим! :)

Това си е било закачка помежду Колман- Кътлър

27.02.06
23:42

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“AMAZER”]в едно интервю Рони беше посочил иманно Виктор като неговия фавори за следващия мр. Олимпия!! и иначе Кърмиър си е едно от най- големите имена, но той каквото е имал да се развива се е развил, докато от Виктор още много ще има да видим! :)

Това си е било закачка помежду Колман- Кътлър

не е закачка, защото Ронито беше казал само че Виктор му е фаворит, а другото което писах си е мое мнение Колман не го е казвал..

01.03.06
19:19

[quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“YODA”][quote author=“Mr_Muskul”] Кормиър е по-добър от Мартинес.

Мускул на Олимпията Кормиър завърши 14 Мартинез завърши 5ти!!!!!! Да не си гледал Олимпията от миналата година!

Дам прав си, то и оттогава не съм следял никакви състезания. Е щом е дръпнал толкова много сигурно няма да ми е много вярна прогнозата, но за първите две места си оставам на предишното мнение. :)

05.03.06
12:38

И този път не мина без изненади ЦЪКС.  :D
ЕДИТ: Страшно ме е яд за Мустафа, че не можа да отиде едно място напред, поне да се класира за Олимпията. Направо умирам от кеф като му гледам снимките.

05.03.06
14:13

Много се радвам за Бранч Уорън, който ми става любимец (напомня ми за Майк Менцер)! И за Декстър се радвам - заслужава си победата! Виктор Мартинез също много ме зарадва с това трето място, а още повече че е пред оня бурсук Бадел :lol: !

05.03.06
14:19

сууууупер!!
аз съм много щастлив от резултатите! само ако и Джони Джексан беше 5-10 места напред..  :D
Бранч Уоран много ме кефи, както и Виктор, а Декстар ми е любим..  8)

—————-
сега като разгледах снимките, нещо не съм много очарован от състезанието като цяло..  :roll:

DR

08.03.06
14:39

добре сеа намерете от каде да го сваляме  :D

08.03.06
14:49

[quote author=“AMAZER”]сууууупер!!
аз съм много щастлив от резултатите! само ако и Джони Джексан беше 5-10 места напред..  :D
Бранч Уоран много ме кефи, както и Виктор, а Декстар ми е любим..  8)

—————-
сега като разгледах снимките, нещо не съм много очарован от състезанието като цяло..  :roll:

И на мен Декстър Джаксан  ми е люмим, много ме кефи !!!

15.03.06
14:59

[quote author=”Чукундур”]И този път не мина без изненади ЦЪКС.  :D
ЕДИТ: Страшно ме е яд за Мустафа, че не можа да отиде едно място напред, поне да се класира за Олимпията. Направо умирам от кеф като му гледам снимките.

дам Мустафа и мен ме кефи-но не само бедрата му.А защо той се състезава за Австрия?

BR

13.04.06
23:14

И аз много харесвам Мустафа,обаче само се дразня за дето си е сложил синтол в капките на бедрата

13.04.06
23:41

[quote author=“Br1ng3r”]И аз много харесвам Мустафа,обаче само се дразня за дето си е сложил синтол в капките на бедрата

Къде па го видя тоя синтол и ти!
цък ми

BR

14.04.06
13:08

Къде па го видя тоя синтол и ти!

Има синтол в каплите на бедрата бе човек

гледах преди време в 1 сайт.Ако се разровя ще ти дам и линк

14.04.06
15:49

Ето тук най-долу има състезатели участвали на Олимпията със синтол (поне според сайта) http://www.antidoping-center.narod.ru/clean/kunstkamera.html

14.04.06
17:18

[quote author=“red”]Ето тук най-долу има състезатели участвали на Олимпията със синтол (поне според сайта) http://www.antidoping-center.narod.ru/clean/kunstkamera.html

дам тоя е сайта само че силно се съмнявам Мустава да е направил такава глупост-краката му и без това са невероятни :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1