11.04.17
00:03
Битката с лошите навици.На къде да насочим борбата,трябва ли първо психическа подготовка?Лесно ли е да се откажеш?Кои са най-силните източници на мотивация?
Нямам идея от къде дойде моета мотивация,аз отказах бирата,цигарите,зловредните хранителни навици,започнах да закъснявам за работа защото не ми се излиза от залата.Много теми изчетох,много информация,само който се е ровил тук знае колко много такава има тук, и все още нямам идея от къде дойде моета мотивация.Мислих много и смятам че не е суета макар в теми да съм защитавал и обеснявал каква е ползата от суетата. Нямам,дай Боже,здравословни проблеми,не е и това.Спортувал съм много усърдно като малък и като юноша и смятам,че просто ми залипсва добрата форма,дисциплината ми е набивана от пет годишен(баща ми военен пилот,а майка ми хореограф класически балет,не знам кое е по-зле),та с това искам да споделя с вас хора търсещи мотивация тук-НЯМА я тук,тук хората само учат от други,които са започнали преди нас,мотивацията е другаде търсете я.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.04.17 09:24.
11.04.17
09:19
отказах бирата
Трябваше да откажеш кетото.
11.04.17
09:29
отказах бирата
Казах му го 2 пъти, писах му и на лично, но си има специална дата за отказване от Кето. Може би заради ретроградния Меркурий 🙂
11.04.17
09:39
отказах бирата
Казах му го 2 пъти, писах му и на лично, но си има специална дата за отказване от Кето. Може би заради ретроградния Меркурий
ти пич,си адския неприятник,първо да изнадяш инфо от лични съобщения е неморално и немъжко,второ кога какво правят хората със себе си,ако не са те питали за съвет си е тяхна работа,ай бегай да миеш коли в Лондон и не пиши вече в мое присъствие,льольо
Мнението беше редактирано от BBD на 11.04.17 09:40.
11.04.17
09:42
отказах бирата
защо всички са толкова анти-кетото,при мен проработи мн яко,пич,още малко и приключвам,като видях резултати и така се нахъсах,че не е истина
Мнението беше редактирано от BBD на 11.04.17 09:43.
11.04.17
10:06
А ти,Никой,наблюдавах те вече няколко седмици,ти пич не си тук за да споделяш полезна информация,да учиш по-незапознатите,а си тук за да дебнеш някой по-некомпетентен от теб за да хапеш и да му обядняваш колко е зле,не си добър човек,да знаеш.
11.04.17
10:26
отказах бирата
Казах му го 2 пъти, писах му и на лично, но си има специална дата за отказване от Кето. Може би заради ретроградния Меркурий
ти пич,си адския неприятник,първо да изнадяш инфо от лични съобщения е неморално и немъжко,второ кога какво правят хората със себе си,ако не са те питали за съвет си е тяхна работа,ай бегай да миеш коли в Лондон и не пиши вече в мое присъствие,льольо
Радвам се, че ме надблюдаваш🙂 Задаваш въпроси във форум, няма как да ограничиш кой да пише и кой не. Аз просто се пошегувах, но когато ти гладуваш и се лишаваш от любими неща, имаш различен поглед над живота. Нервен си, обиждаш и тн. Аз специално тържествено обещавам, че няма да коментирам твои мнения. Трябваше да го направя по рано, както другите, но понякога по навик пускам. Относно, личната информация, нещо си се объркал. Споделял си в няколко теми, че ще спираш кетото еди кога. Успех!
Мнението беше редактирано от Barberian на 11.04.17 10:45.
11.04.17
10:56
отказах бирата
защо всички са толкова анти-кетото,при мен проработи мн яко,пич,още малко и приключвам,като видях резултати и така се нахъсах,че не е истина
Щото същото нещо можеш да го постигнеш просто с калориен дефицит + ниско въглехидратна ако те кефи толкова. Тия бързите резултати дето те кефят са загуба на вода, която ще се върне в момента в който почнеш да ядеш въглехидрати. Тоест загубата на реална сланина не е много повече от обикновения калориен деф.(ако има такава разлика въобще).
Да не говорим за неловките ситуации в които ще изпадаш непрекъснато.
Някой ще черпи за рождения ден - “Ами сори ма нема да си взема нищо щото всичко е пълно с въглехидрати”. Следват недоумяващи погледи и въртене на очи.
Отидеш си при роднините, те са се счупили да готвят и ти ги отрязваш щото не ядеш въглени.
И да не забравяме бирата - за какво ти е тяло, мускули или там за каквото тренираш като не можеш да си пийнеш бирица в топъл летен ден?
11.04.17
12:54
отказах бирата
Щото същото нещо можеш да го постигнеш просто с калориен дефицит + ниско въглехидратна ако те кефи толкова. Тия бързите резултати дето те кефят са загуба на вода, която ще се върне в момента в който почнеш да ядеш въглехидрати. Тоест загубата на реална сланина не е много повече от обикновения калориен деф.(ако има такава разлика въобще).
Някой ще черпи за рождения ден - “Ами сори ма нема да си взема нищо щото всичко е пълно с въглехидрати”. Следват недоумяващи погледи и въртене на очи.
Отидеш си при роднините, те са се счупили да готвят и ти ги отрязваш щото не ядеш въглени.
И да не забравяме бирата - за какво ти е тяло, мускули или там за каквото тренираш като не можеш да си пийнеш бирица в топъл летен ден?
Сложи си ръка на сърцето и кажи, не ти ли го написах почти същото - съвсем добронамерено? Накрая излязох лош човек , че се пошегувах.
Когато обвиняваш хората в не- мъжки постъпки е хубаво да помислиш. Не съм споделял лични съобщения и инфо, ти обаче се опита да въведеш в заблуда другите участници във форума, като написа, че живея в Лондон и мия коли. Това е доста лошо , защото и двете не отговарят на истината. Моя социален експеримент ” господин никой” завърши и съвсем скоро ще застана с името си зад коментарите си. Тогава ще можеш да ми броиш колите които съм измил.
11.04.17
17:45
отказах бирата
аз се бях запалил по кетото и видях,че няма да се получи заради нежеланието ми да се откажа от приятните неща, за които говориш по-горо и точно както каза ти следвам НВД и ми се получава.Пийвам си бирка просто другите въглехидрати ги режа доста,не знам дали е сланина или вода,но пресата ми взе да наднича под това,което беше отгоре й без значение какво е мазньоч или вода,с тази тема споделих мнение нямам идея да защитавам тези,а да споделям мнение.