Фет бърнър

13.04.17
22:05

Какво е мнението ви за фет бърнърите ?

13.04.17
23:00

Нещо по конкретно ?

14.04.17
17:53

Ами вредни ли са , имат ли странични ефекти? Като се има предвид,че тренирам всеки ден и сърцето от време на време ми бие по-силно, мога ли да приемам фрт бърнър , за да сваля 2-3 кг?

Barberian

14.04.17
18:28

Преди два дни пита за протеин и съответно да качиш 1-2 кг. Днес искаш да свалиш 2-3🙂 Не ти трябва бърнър за 2-3 кг. особено след като спортуваш всеки ден. Трябва ти съвсем лека корекция в хранителния режим, ако имаш такъв🙂 Ако нямаш трябва да си създадеш. Писа, че четеш доста, значи няма да ти е проблем да прочетеш раздела за начинаещи в сайта. Успех.

14.04.17
19:28

Не си разбрал какво искам , съответно не е нужно да коментираш. Благодаря.

Barberian

14.04.17
20:20

казано от Мирела Христова на 14.04.17, 19:28:

Не си разбрал какво искам , съответно не е нужно да коментираш. Благодаря.

“Значи от този няма да кача килограми ? Питам ,защото не ми е необходимо да кача повече от 1-2 кг. , тъй като имам определена категория в състезанията. Благодаря.”

Извинявай ако звуча некомпетентно, няма да коментирам повече. Весели празници!

Мнението беше редактирано от Barberian на 14.04.17 20:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1