15.04.17
20:08
Имам проблем..На 13 съм преди бях доста пълна, но отслабнах сега съм висока 1,61-1,65 и съм 42кг проблема е там, че краката са ми многоо тънки :( Ходя и на фитнес, но не съм запозната как трябва да кача мускулна маса, защото искам само краката да ми се оправят и не искам да съм пак като миналата година с 3 ката корем.На майка ми и беше дошла глупавата идея да ям тестени гадории и като ходя на фитнес щели да се превърнат в мускулна маса пълните глупости.Като цяло ми казаха да ям повече протейн, но ако може да ми изясните бих се зарадвала найстина много, защото дори самата аз не мога да си гледам УЖАСНИТЕ крака.
Благодаря!
Темата беше редактирана от Виктория Данайлова на 15.04.17 20:09.
Наблегни на тренировките за долна част. Напади, отпади, клекове и тн, в сайта можеш да намериш много.
Тренирай и се храни правилно, и краката ще се оформят. Можеш да ходиш да бягаш, също.
15.04.17
22:11
казано от Petya на 15.04.17, 21:18:
Наблегни на тренировките за долна част. Напади, отпади, клекове и тн, в сайта можеш да намериш много.
Тренирай и се храни правилно, и краката ще се оформят. Можеш да ходиш да бягаш, също.
Благодаря!Само да попитам правилно хранене тоест?Понеже ми казаха да ям на всеки 2 часа или ориз или картофи, защото трябвало да приемам повече протейн дали е вярно?
Съгласна съм, че трябва да приемаш достатъчно протеин, но по мое мнение ориза и картофите не са оптималния вариант като основен източник. Сравнително бедни са на белтъчини.
За източник на протеин, бих те насочила към месо, риба, яйца, извара.
15.04.17
22:32
казано от Petya на 15.04.17, 22:31:
Съгласна съм, че трябва да приемаш достатъчно протеин, но по мое мнение ориза и картофите не са оптималния вариант като основен източник. Сравнително бедни са на белтъчини.
За източник на протеин, бих те насочила към месо, риба, яйца, извара.
Много Ви благодаря!