Имам нужда от помощ

25.04.17
12:37

Здравейте,имам нужда от сваляне на килограми,но явно моите усилия са без резултат,имам нужда от мнение и някой да ме посъветва какво да ям,какво да не ям и какви упражнения да правя !
Аз съм на 19г висока съм 1.60 и тежа 80кг..Искам да смъкна около 30кг за краткия период от 3 месеца,знам че не е здравословно! Ако някой има желание да помогне ще му бъда много благодарна!

Темата беше редактирана от Alis Ivanova на 25.04.17 12:56.

Кои коментари са излишни?
Тези, които се разминават с твоите идеи ли?

Как да задаваме въпроси?

От една страна - свалянето на 30 kg е сериозна трансформация, за такава е разумно да си отделиш поне около една година. От друга страна - съветвам те пак да помислиш дали при тегло 50 kg непременно ще изглеждаш добре и ще се чувстваш добре. От трета страна - телесното тегло не е точен показател, защото при 60 kg може да изглеждаш несравнимо по-добре, от колкото при 50 kg.

Постоянство и търпение са важните неща в случая.
Оптимизирай си храненето - това преди всичко.
Спортувай редовно. Спи повече.

25.04.17
12:51

Спя по 7-8 часа,газираното и сладкото не са ми слабост,гледам да се храня с зеленчуци под формата на задушени или на скара,пия сутрин вода с лимон и магданоз,вечер правя упражнения клекове,коремни преси...това е че не знам точно как да се храня,втълпила съм си,че само трябва да обядвам салата или плод или зеленчук и до там,работя в офис и оттам дойдоха тези излишни килограмчета

25.04.17
13:08

То ако ядеш само зеленчуци каквото и да работиш трудно ще си минеш калориите и съответно трудно ще качиш килограми. Но това настрана. Наблегни на протеина- месо, яйца, извара. Салати със сезонни зеленчуци с всяко основно хранене. Може да не изключваш въглехидратите, но гледай да са от добри източници като картофи, ориз, овес. Най-вече се зареди с търпение и бъди постоянна, ако искаш продължителни и добри резултати. Също може да ти е полезно да си водиш дневник тук. По този начин другите може да ти дават съвети какво да промениш в хранителния си режим, а и в тренировките.

Мнението беше редактирано от Balonche на 25.04.17 13:10.

25.04.17
14:28

Вариантите ти са два:
1. Искаш да постигнеш нещо за определен период от време, не го постигаш и приключваш.
2. Искаш да си промениш изцяло навиците и начина на живот.
Аз бих избрал втория 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1