тренировка за раце

Темата е заключена.

25.04.17
20:45

тренировката ми е 3 упражнения по 3 серии за бицепс като основното ми е с щангата и три упражнения по 3 серии за трицепс и 1но за предмишница.ВАПРОСАТ е да правя примерно първо бицепса после трицепса или и двете едновременно като правя супер серии бицепс с трицепс,а инструктора ми каза че така щяло да расте повече мускула като ги прая едновременно.

25.04.17
20:52

Олеле, ако речевият център в мозъка ми имаше рецептори за болка, сега щеше да се гърчи в агония.

казано от Boby_ на 25.04.17, 20:52:

Олеле, ако речевият център в мозъка ми имаше рецептори за болка, сега щеше да се гърчи в агония.

а що е

25.04.17
21:38

казано от Йордан Раднев на 25.04.17, 20:45:

ВАПРОСАТ е да правя примерно първо бицепса после трицепса

Какав те е ВАПРОСАТ? Парво биципс или парво претмишницъ? Куе ут двети парво и куе втору? Тува ли е? 😄

Мнението беше редактирано от Миро на 25.04.17 21:41.

казано от Миро на 25.04.17, 21:38:

ВАПРОСАТ е да правя примерно първо бицепса после трицепса

Какав те е ВАПРОСАТ? Парво биципс или парво претмишницъ? Куе ут двети парво и куе втору? Тува ли е? </sp
предмишницата е последна.вапросат ми е бицепс и трицепс едновремено ли да ги прая катосуперсерии или пурво бицепс после трицепс или обратното.
благодаря предварително.

бицепс и трицепс едновременно или 1но след друго

25.04.17
22:16

а инструктора ми каза че така щяло да расте повече мускула като ги прая едновременно.

Щом инструкторът ти е предложил този вариант, опитай за месец със суперсериите.

25.04.17
22:36

Прави първо бицепсат. Трицепса е по голиам мускол и носи повече на товарване!!1!

Мнението беше редактирано от Енев на 25.04.17 22:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1