Про Голд 90

KA

24.02.06
11:09

аве тоя протеин за качване на маса става ли ? Щот много хора казват че е голям боклук ?

24.02.06
13:22

за маса по добре да се зима гейнерче super mass gain се казва тоя на нутрим а иначе за това че е боклук всеки си има мнение но според мен като за 18 лева по добър не знам да има

24.02.06
16:31

При мен подейства със сваляне на маса :( . Не знам партидта ли е била таква но никога не бих си купил пак такъв.Виж суроватката им е добра.

KO

25.02.06
17:48

Е са се прибрах от Била и бях замислил да пусна чисто нова тема ама ме фана страх, че Джорджо ще се ядоса :РР
Никога не съм ползвал протеини и такива работи, доставял съм си необходимото от майката природа с много месо яйца и други важни неща... За мен билдър който неможе да готви е една подигравка! Днеска пазарувах в Била и купувайки си пилешки гърдички и яйца видях нещо като щанд на Нутрим и аз незнам защо ама си купих 1 ПРО ГОЛД 90…. Мисля да го ползвам като хранителна добавка по между другото. Обичам внимателно да проверявам какво съм купил и се зачетох. Много странно ми беше че никаде не пишеше Мейд ин... и затова проследих по бар кода, че е произведен в Япония. Непрекъснато чета теми, че не се знаело какво слагат в кутията е разни такива. Та мисълта ми е след като е произведен в Япония възможно ли е да е некачествен както много често се споменава ?
Между другото познат билдър с диплома от НСА и настоящ инстуктор ми каза, че няма значение какъв протеин си купувам защото всички били почти еднакви / говоря за марка / и като протеин всичко се прави в Япония и всичко е еднакво качество като хр.съставки.
Та възможно ли е Про Голд 90 да е просто една измишльотина или си е един приличен млечно яйчен протеин?

25.02.06
17:57

Може да е  произведен и на луната, кутиите ги пълнят във Филибето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1