Височината ли е виновна за липсата на резултат ?

26.04.17
16:57

Здравейте,
На 17 години съм,190 висок, 74кг и се занимавам с фитнес от година и половина. Храненето ми, според мен, е добро , а също и тренировките(4-дневен сплит), като на всяка тренировка давам всичко от себе си, но резултат няма(т.е не качвам нито килограми , нито маса). Според мен, липсата на резултат се крие в растежа ми, защото преди 1 месец бях 82 кг, а сега съм 74 като не съм си променял начина на хранене(5 пъти на ден). Според Вас има растежа ли спъва прогреса ми ?

Barberian

26.04.17
17:03

Храненето според теб е добре, но ако искаш съвет и ние трябва да знаем.
Тренировките ти според теб са добре, но... ние как да преценим дали са?
Ядеш 5 пъти на ден, но какво и колко?

Мнението беше редактирано от Barberian на 26.04.17 17:04.

26.04.17
17:11

Най-вероятно ядеш малко, спрямо активностите си. Проследи по-стриктно храната си, сметни си калориите и ги увеличи.

26.04.17
17:17

Добре.
Сутрин - 50 гр овесени ядки с прясно мляко и един сандвич с  бекон(печен)
На училище- 2 кисели млека и един протеинов бар
Обяд- всеки път е различно, но се въртя около пилешко с ориз, телешки кюфтета(400гр.) и печени картофи, свински пържоли или телешки филенца
Следобедна закуска- Гейнър с добавени овесени ядки, банан и фъстъчено масло и печена филия с кашкавал
Вечеря - понякога се дублира с обяда
Преди лягане- 2 кисело млека
Тренирам по тази програма : https://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-maximum-mass-workout

26.04.17
19:59

Щом сваляш, храната ти е малко, ако ще да изяждаш по един вол на ядене.🙂

Умножаваш си теглото по 40-50 и получаваш калории за маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1