Хормонален дисбаланс

Темата е заключена.

13.07.04
12:26

Да чукам на дърво тази тема ме интересува само теоретично.

Каква е процедурата за възстановяване когато човек си обърка хормоните след сгрешен прием на хормонални препарати или при преждевременно прекъсване на медикаменти или по друг някакъв неизвестен за мен начин?

Прави ли се някаква терапия, с която нещата полека да се наместят или ако се остави на спокойствие тялото само се справя с кризата?

Знам, че въпросът е много общ, интересуват ме практиките по принцип.

Поздрави!

TH

13.07.04
20:43

daaaaaaam interesno mi e i na men kfo stava 8)

14.07.04
09:47

prebesh li hormonite e tejko ve4e da se opraviat mai s vremeto ma i az ne znam

DM

18.07.04
23:04

Preebavane s hormonite na mladi godini govoria kato nedorazvit organizam vodi do mnogomnog slojni posledstvia, imahme pri nas edin slu4ai, ba6ta dovede 18 godi6no mom4e pri nas v laboratoriata, za6toto ne znae6e kakvo stava s tova dete, to be6e mutiralo do neuznavaemost, kojata mu ne prili4a6e na ni6to, akne kato krateri , rasteja mu be6e prestanal , testisite mu ne moje6e da gi namerim kade sa razbira se ve4e negodni za oplojdane, 4ernia mu drob na snimkata prili4a6e na lunen peizaj, lo6 uspeh v u4ili6te poradi uvredena psihika i agresivnost, vuob6te pulna razvalina na 18 godini, ZA6TO , ami za6toto niakoi si vav fitnesstudioto mu e kazval kakvo da vzema i mu e prodaval ne6ta bez da obiasni koe kakvo e, i tova e trenior predstavete si, Deteto vzemalo stavalo vse po goliam , ama ba6ta mu ne znael za kakvo stava vapros i go dovede na izsledvane pri nas, sled tova toi se poburka , Ba6tata de, i iska6e delo da po4va sre6tu toia GUZ treniora, i treniora kaza 4e az tova mom4e ne go poznavam, smiataite kakva gavra, taka 4e na mladi godini organizma moje okon4atelno da spre proizvodstvoto na dosta hormoni, koeto e fatalno , A i si pomislete za posledstviata , imate edin jivot na razpolojenie, gledaite da go izpolzvate uda4no, Pri vuzrastni , mose polu4avat anomalii kato Akromegalie (gigantizum), ot hormonite na rasteja koito vzemat profitata, prustite na rucete i krakata stavat kakto si na 40 godini s 2 nomera po golemi, liceto se izmenia, abe mutacia, Pri jeni liceto stava leko mujko, Gurdite iz4etzvat, moje i menstruaciata da iz4ezne, Vijdal sam kulturistki s klitori kato na 5 godi6no mom4e pi6kata, i TN. lo6i ne6ta, pomislete si sami dali sled tova ne6to moje da se vurne v predi6nia si vid
Umnata STan

MA

18.07.04
23:59

Лошава работа е тази работа. Аз вече се убедих тотално, че бодибилдинга е една индустрия за правене на пари и всичко много се е извратило. Нямам вяра вече дори и на суплементите пък какво остава за другите неща. Направо съм изумен докъде може да доведе човешката глупост.

DM

19.07.04
00:41

Prav si , i v suplementite namirame mnogo ne6ta koito vodiat do polojitelna doping proba. A su6to taka dosta suplementi se okazaha placebo ako znae6 kakvo e!  Taka 4e suplementiraneto su6to e edna ogromna tema za diskusia ama ne mu e tuk miastoto

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1