relef-zele,lukanka

Темата е заключена.

17.07.04
15:36

za relef moje li da se qde zele ? gledam ima samo 4.5 gr vuglixidrati.
su6to taka 6tom za niskovuglehidratnata dieta moje da se qde maznini zna4i moje da si qde6 i lokanki,salami kolko iska6 taka li ?6ot te nqmat hi4 vuglixidrati oba4e imat maznini.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:46.

17.07.04
15:45

Зелето е просто задължително!!!
А до колбасите - не знам... Аз лично не ги консумирам...

ВН

18.07.04
00:25

Ами луканковите колбаси, са по-трудно смилаеми от прясното месо. Това, че си на Кето диета, съвсем незначи да ядеш колкото може мазно. Просто установи някакъв калориен лимит и гледай да си в рамките.

19.07.04
00:03

Луканката има 0 въглехидрати ако не се лъжа, но при всички останали салами са доста повече, и не е препоръчително да ги ядеш. За тфа яко луканка, домати, аве салатки некви си правиш и така :)
Айде умната ! :)

19.07.04
00:08

Как може да се плашите от въглехидратите в такива продукти?
Та те са нищожни. Яжте и чисто месо, за да си набавите нуждните протеини за деня. Луканките са да си начешате крастата някой път ;)

[quote author=“gotcha”]Яжте и чисто месо, за да си набавите нуждните протеини за деня. Луканките са да си начешате крастата някой път ;)

Аслъ. Луканката - емен - емен 70% мазно + 10% подправки, от които голяма част сол....

19.07.04
13:41

[quote author=“D3BEP”]сол....
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1