06.01.14
20:42
Днес започна работната ми седмица и ми е малко шантаво, защото нарушавам часа на тренировката, но в никакъв случай, няма да пропусна.
Хранене:
7.30 ч. - кафе с мляко, фреш от грейпфрут и портокал, пробиотик
от 9.00 до 16.30 ч. - 50 гр. бадеми и нескуик с мляко (аз си го направих)
17.00 ч. две резънчета луканка на крак и айде в залата
Тренировка:
15 мин. кростренажор
20 повторения скрипец зад врат с 10 кг.
20 коремни преси с 2 кг. гиричка
10 коремни на онова вертикалното
10 мин. велоергометър
10 мин. крос тренажор
20 повторения скрипец зад врат с 10 кг.
20 коремни преси с 2 кг. гиричка
10 коремни пак на вертикала
5 мин. кростренажор
18.30 ч. купа с таратор и пробиотик
11.01.14
08:32
Не съм писала нищо в дневника тези дни, защото ме лепна грипа и не ходя да тренирам :( Яденето ми е под всякаква критика...т.е. нищо не ям, ама и не мога. От понеделник започвам пак. За рождения ми ден получих подарък карта за сауна, фитнес и басейн :) така, че ще се възползвам на макс от нея :)
22.01.14
11:05
На линия съм вече :) Грипа премина и вече съм повече от готова за началото на продължението :)
За щастие, въпреки, че не съм тренирала две седмици, не качих, даже варирам около 1 кг. на долу. От вчера смених залата, вече няма да се “самотренирам”, имам си инструктор :) Вчера, като начало бях 1 час. на басейн, в който или плувах или бягах във водата.
Днес...днес ми се разказа фамилията - ама ми е хубаво :)
Започнах с 40 мин. пътека, после един куп упражнения със собствено тегло, за корем, за брич, за...знам ли и аз вече за какво беше. И завърших с 10 мин. на крос тренажора. Инструкторката ми каза, че ще комбинираме - един ден от кръста на долу, един ден от кръста на горе и така.
Храната ми ще бъде както обикновено. Фрешове от грейпфрут, салати, ядки и някое и друго месо.
Стискайте ми палци, имам голямо вдъхновение, защото вече имам ясна програма, която да следвам и цел, която трябва да постигна.
Мнението беше редактирано от Цвети Попова на 22.01.14 11:06.
27.04.17
10:37
Срам не срам, започам да пиша на ново. Заради работата която имам, в последните две години нямах асболютно никакво движение. И.....резултатите са на лице. От последното ми започване съм с още 10 кг. отгоре. Не усещах как бавно но славно качих килограми, защото странно, но чак толкова не ми личи на вид, колкото на кантар. Но това не е оправдание. Реших да се взема в ръце отново, защото ако не друго, костите започнаха да ме болят.
Четвърти ден ходя на фитнес. Ходенето ми се състои от 40 мин. на пътеката, за сега нищо друго. Храненето...спирам хляба основно. Не закусвам, но след тренировка имам направено от вечерта едно “чудо” от - 1 кофичка кисело мляко, 2-3 ореха, лъжица мед, ленено семе, арония на прах, синя боворинка, което хапвам половината тогава и останалото следобяд. През целия ден пия 2 литра вода с лимон, вечерта съм на слатати и картоф. Днес обаче мисля да бъде салата с някакво месо.
Ще се радвам на всякаква помощ и съвети, както и да отговоравям на всякакви въпроси.
Хубав ден на всички. Радвам се, че отново съм тук!
05.05.17
10:27
Все още няма да променям мерките в дневника, но си направих една таблица, в която вкарвам време, километри и калории. Равносметката за 10 дена е 38 км. и изгорени 3610 калории. Храненето ми не надхвръля със сигурност 2000 калории на ден, а средно изгарям около 350. Вероятно трябва да увелича изгарянето? От днес си взех да пия PFX, да видим дали ще има разлика.