07.05.17
01:28
Здравейте.Имам много странен проблем и се чудя дали да отида на лекар или да сменя протеина.Тренирам от 2 години и по принцип винаги си взимам протеин с вкус на шоколад, но миналото лято имах 5кг. ванилия и си го пиех.Та през този период адски ме боляха коремните мускули но си мислех че е от много секс понеже живеех с една чехкиня и бяхме като животни (чехите живеят за да се е..т) и след като се разделихме с нея започнах да усещам някаква странна миризма от себе си но така и не разбрах дали идваше от тялото ми или от стомаха ми и дали я усещам чрез дъхът си.След това доидоха и по големите проблеми но не са за расказване.Изследвах се и се оказа че момата е била заразена с нещо и съм прихванал от нея и ме лекуваха с антибиотици оздравях 🙂
и всичко беше ок но до миналата семица.Купих си пак ванилия тренирах,баня,протеин,храна и отидох на работа и след 15мин. пак същата воня и не мога да я опиша с нищо много странна.Така въпросът ми е на някой случвало ли му се е от протеин дъхът или тялото да му мирише странно защото незнам дали съм се заблудил първият път? ако не значи имам здравословен проблем и трябва да отида на лекар блг.
07.05.17
10:53
Тоя въпрос няма място тук, а и сам си отговори вече.
07.05.17
11:53
Следващият път когато встъпваш във връзка изисквай медицинско удостоверение.