07.05.17
13:44
Здравейте живея от известно време в Гео Милев около ВТУ. Все още не мога да намеря място за тренировки. Интересувам се за фитнес център или поне лостове с успоредка.
07.05.17
21:53
значи моето мнение е 1,2,3 години лостове после само фитнес
Здравей 🙂
В парка Гео Милев има площадка с лостове и, мисля, успоредка. Новичка е и изглежда доста добре. Намира се вдясно от централната алея като идваш от зала Фестивална. За фитнес има няколко варианта:
1. Sport City. Намира се в един блок точно до парка. Можеш да видиш точния адрес на сайта им. Била съм там преди 2-3 години и беше ок.
2. Фитнесът на стадион академик при зала Фестивална. Само го огледах, когато си търсех фитнес преди време, ни май липсваше машина за набирания, на която много държах 🙂 Затова и не съм ходила, но за теб може да е удобен и да има каквото ти трябва.
3. Академика Джим. Намира се в близост до Фантастико-то срещу завод Електроника. Май на съседната улица (пак виж точен адрес). Всъщност това е старият стадион Акдемик. Този фитнес, според мен, е доста добър - има си всичко и е много просторен. Бях за последно миналата година. Имат както карти, така и еднократни посещения.