как да си кача профилна снимка

07.05.17
22:05

как да си кача профилна снимка

Dizzy

07.05.17
22:24

Ако обещаеш да качиш хубава ще ти кажа 🙂

Bart Simpson

07.05.17
22:29

казано от Dizzy на 07.05.17, 22:24:

Ако обещаеш да качиш хубава ще ти кажа

едва ли има твоя такава

Bart Simpson

07.05.17
22:31

Цъкаш върху кръгчето с инициалите в начална страница,профил,пак върху тях,от долу ще видиш кръгче с “качи снимка”

Dizzy

07.05.17
22:42

казано от Bart Simpson на 07.05.17, 22:29:

казано от Dizzy на 07.05.17, 22:24:

Ако обещаеш да качиш хубава ще ти кажа

едва ли има твоя такава

Няма снимка, която да ми хване цялата прелест, вееее ...

излиза ми тва
Здравей, Йордан,

Аз съм Митко и те очаквам в BB-Team! Моля за целта да активираш акаунта си.

Изпратихме ти имейл на dancho231198@abv.bg, когато се регистрира. Необходимо е само да кликнеш на линка в него.

Ако не намираш въпросния имейл, ще го изпратим отново.

При нужда от помощ, пиши ни и ще съдействаме.

пък аз съм си го активирал вече

Dizzy

07.05.17
23:17

Това е вече друга тема.
А снимка ще качваш ли?

аве нестава

Dizzy

07.05.17
23:28

Дай подробности - през телефона или настолен компютър? Какво е разширението на файла с картинката и какъв е размера?

на лаптопа влизам в профила натискам кръгчето и ми излиза да си активирам акаунта а аз съм го направил

Dizzy

08.05.17
00:47

Излез от сайта, изчисти  кеша на браузъра и го рестартирай. Влез в начисто в сайта. 
Като натиснеш кръгчето не ти ли излиза падащ списък? Какъв ти е браузъра? Пробвай с Google chrome.
В падащия списък трябва да има “Настройки”. Като цъкнеш на този раздел би трябвало да се зареди нова страница, на нея цъкваш върху линк “Снимка” и там качваш.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 08.05.17 00:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1