След тренировъчно ...

08.05.17
18:17

Привет! Интересува ме какво е добре да приемам след тренировка, не искам да вземам от готовите протеини ... дали може да ме насочите с някаква рецепта за протеинов шейк или нещо такова с натурални продукти. Мислих си за разбита  на айрян извара или нещо такова???? Благодаря предварително.

Bart Simpson

08.05.17
18:38

За мен един час след тренировка най-добре е твърд протеин.

08.05.17
19:04

Което ще рече от готовите??? Момичето в залата ме съветва за BCAA но тъй като нямам опит с добавките съм резервирана ... И не мога да се ориентирам правилно просто.

Привет!

Не е задължително да ядеш веднага след тренировка и съвсем не е задължително да пиеш протеинов шейк. 🙂
Тренирай, прибери се вкъщи и си направи питателно хранене (месо/риба/яйца, вкусна салата и т.н., не знам какви са навиците ти).

Ако имаш нужда от идея, разгледай при рецептите.

Bart Simpson

08.05.17
19:23

Твърд протеин е пържола

08.05.17
19:30

Навиците ми са точно такива след трен се пребирам взимам душ и вечерям балансирано. Просто за да ускоря резултатите мислих че трябва да набавям допълнително протеин, понеже ми се струва че показването на релеф все още куца. Ходя на фитнес от половин година 50кг. съм при височина 1.60см.

Bart Simpson

08.05.17
19:35

Перфектна си,продължавай така.
Закуската изяш сам,обяда сподели с приятел,а вечерята подари на врагът си.
Чувала ли си тази поговорка?
Баба ми,ми я каза,а тя тренировъчна програма не е имала.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.05.17 19:36.

08.05.17
21:30

Да чувала съм я благодаря ви са насоките които ми дадохте 😊

09.05.17
11:08

казано от Bart Simpson на 08.05.17, 19:35:

Перфектна си,продължавай така.
Закуската изяш сам,обяда сподели с приятел,а вечерята подари на врагът си.
Чувала ли си тази поговорка?
Баба ми,ми я каза,а тя тренировъчна програма не е имала.

А за разлика от баба му, ти ако имаш тренировъчна програма си изяш и вечерята, а не я подарявай 🙂

09.05.17
18:30

Определено хапвам и вечеря понеже час след тренировка доста огладнявам , но се старая всичко да е в разумни количества ☺

Мнението беше редактирано от Bubsi на 12.05.17 14:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1