Някой да тренира плуване?

MI

26.04.17
16:13

Привет, налага ми се да спра с фитнеса малко и ще се върна към моят спорт-плуването. Бих искал от време на време обаче, 1-2 седмично да имам и тренировка с тежести. Затова ми трябва някой, който професионално се занимава с плуване, да сподели в свободните дни как тренират 🙂

MI

09.05.17
12:16

Здравей, провери басейна на техническия ако работи още, цена не знам, но е държавен и е евтино.Друг басейн в близост- Хотел Витоша-скъпо и лукс. Закрит басейн - Дианабад, провери в нета. Аз ходя на спортната палата-7лв. има и удобен транспорт,успех

Аз също ходя в Спортната палата и бих казал, че за тази цена качеството е много добро: наистина няма никакъв лукс, но не е необходимо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1