15.05.17
01:03
Добър вечер! Аз съм Кирил, на 16 години съм, висок съм 1,80 и тежа 62 килограма. Искам да се консултирам с вас, кои храни да спра да ям и върху кои да наблегна, за да намаля мазнините или по-точно да отслабна(искам да намаля процента мазнини като цяло).Знам, че има много други теми, по точно този въпрос и сигурно ще получа същите отговори, но все пак реших да попитам, защото някой може точно за моите килограми и ръст да ми каже какво да правя. Физическия труд ми е редовен. Тренирам във фитнес зала и на стрийт фитнес. Но храненето ми е голям проблем и сега искам да го оправя. Благодаря предварително за отговорите!
Темата беше редактирана от Кирил Георгиев на 15.05.17 01:06.
15.05.17
02:29
180/62?
И искаш да отслабваш?
Приятелю,я се вземи в ръце,колко искаш да станеш 57?
15.05.17
09:13
Още два килограма надолу и отиваш в категорията ‘Поднормено тегло’, което е болестно състояние.
Бих ти препоръчала да се откажеш от манията за сваляне на телесни мазнини и да се поинтересуваш от това как да качиш малко активно тегло (мускули). Ето ти линк към дневника на един мъж от форума за да видиш примерни здравословни храни и ефекта им върху визията в съчетание с редовен спорт: https://www.bb-team.org/forums/viewthread/55107/P4520#p-1264808
15.05.17
09:46
Започни да ядеш от всичко по много 😄
15.05.17
14:24
Ами да.. Не съм се изказал правилно, чак сега забелязах. Като цяло имам проблем и това е с режима на хранене и най вече с храната, която ям. Ям 2 пъти дневно (сутрин никога) и ям по много и главно въглехидрати. Сега искам да го променя и да си съставя режим. Та.. Какво да ям и по колко пъти на ден. Ако не е проблем за някого да ми състави хранителен режим ще съм благодарен.
21.05.17
09:41
Според мен трябва да качваш , мисля че те разбрах горе-долу какво искаш . Първо замени простите въглехидрати със сложни и не забравяй протеина !