21.02.06
22:01
не сам сигурен дали темата е за тука,затова се извинявам на модераторите ако греша
Искам да попитам нещо.Аз сега ходя на фитнес кам 9 сутринта.Та въпросът ми е какво да взимам преди тренировка?Не мога да ям зашото обикновенно ствам кам 8.30 - 8.40 и пия само едно кафе а след тренировка си зимам гейнер.Пишете какво трябва да взимам дайте ми савет ако можете :?: :!:
Темата е за тук
Виж сега ще се наложи да станеш по рано и да позаредиш с въглехидрати да имаш сили за трена.
30-50 мин преди трен вземи суроватъчен за евентуално предпазване на изгаряне на ММ
22.02.06
10:53
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Темата е за тук
Виж сега ще се наложи да станеш по рано и да позаредиш с въглехидрати да имаш сили за трена.
30-50 мин преди трен вземи суроватъчен за евентуално предпазване на изгаряне на ММ
eми добре ли е да хапна мед преди тренировка и да пия 30гр супермас 2100 на биогаме?а ако добавя и овесени ядки с прясно мляко?
22.02.06
13:44
Преди тренировка трябва гликогеновите запаси да са запълнени. За целта са подходящи също банани, овесени ядки, а от опит мога да ти кажа една голяма шоколадова вафла с фъстъци върши добра работа.Задължително 30 гр. суроватъчен протеин още при ставането и след 45-60 мин можеш да тренираш.
Все пак ако си ектоморфен тип, моето мнение е да не тренираш толкова рано./лично мнение/
22.02.06
20:03
[quote author=“emergency_bg”]Преди тренировка трябва гликогеновите запаси да са запълнени. За целта са подходящи също банани, овесени ядки, а от опит мога да ти кажа една голяма шоколадова вафла с фъстъци върши добра работа.Задължително 30 гр. суроватъчен протеин още при ставането и след 45-60 мин можеш да тренираш.
Все пак ако си ектоморфен тип, моето мнение е да не тренираш толкова рано./лично мнение/
еми 186 см 75 кг сам си прави изводите(трудно качвам :x )
И аз не искам да ходя толкоз рано ама и училище има(за жалост)
Еми добре значи ако си хапна о.ядки с прясно мляко,мед и отида на тренировка няма ли да е добре?
Препорачаите някои протеин ама да не Про Голд ако може и да не е мн скап щото...
25.02.06
11:20
[quote author=“Don_Korleone”]
Еми добре значи ако си хапна о.ядки с прясно мляко,мед и отида на тренировка няма ли да е добре?
Добре ще е ама гледай да е минало поне 30 мин и тогава тренирай.Колкото и бързо да се усвояват не става веднага.
25.02.06
11:51
[quote author=“realityman”][quote author=“Don_Korleone”]
мерси много ще пробвам да видя какво става