Плуване

Темата е заключена.

12.12.05
15:46

Гледам никой не е писал за плуването :D Хайде всеки който иска да си каже мнението и ако тренира как  :!:  :?:  :shock:

12.12.05
18:33

8 дължини загрявка

След това в зависимост от тренировката , но  минимум 400м без почивка за съответния стил в деня на тренировката.
Цялата  тренировка излиза на ~3km,  най-тежките до 5.

SP

12.12.05
18:40

На 20 години съм... колко време ще ми трябва да се науча да плувам?:oops:

12.12.05
18:44

ми зависи :?  има хора които барзо се научават има които бавно... :wink:  Аз лично се научих на да плувам(всички стилове) за около 3/4 месеца(което е бавно защото имам приятели които са постигнали същото за 1 месец). :wink:

13.12.05
19:33

За месец да си скъсаш г*** не можеш да се научиш да плуваш добре, може би година. Bolkers искам някой път да ми демонстрираш делфин да видя колко си се научил да плуваш за 3-4 месеца.
Иначе аз не съм тренирал от близо 2г/откакто ходя на фитнес/ но преди 2-3 пъти в седмицата и 3-4км на тренировка. Общо взето нямах някаква строга програма, тренирах спринтове, в друга тренировка съчетано, в трета за издръжливост 1-2км кроул. Правил съм и различни експерименти като плуване под вода/на 75м/ :)  Измислил съм и 5-ти стил, викам му свредел, смеска е между кроул и гръб, но е по-скоро забавно, отколкото ефективно. :lol:
Може някой път да направим плувна среща на форума и да покажем кой какво може. :)

13.12.05
20:34

[quote author=“Miraculix.bb”]За месец да си скъсаш г*** не можеш да се научиш да плуваш добре, може би година. Bolkers искам някой път да ми демонстрираш делфин да видя колко си се научил да плуваш за 3-4 месеца.

С удоволствие :wink:  :lol:

13.12.05
21:18

[quote author=“bolkers”][quote author=“Miraculix.bb”]За месец да си скъсаш г*** не можеш да се научиш да плуваш добре, може би година. Bolkers искам някой път да ми демонстрираш делфин да видя колко си се научил да плуваш за 3-4 месеца.

С удоволствие :wink:  :lol:

А, пък аз искам да ми покажеш това:
:lol:  :lol:  :lol:
[quote author=“bolkers”]
лег-130
тяга-170
клек-150
прав лост за бицепс-80
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват-НЕ
набирания-25
набирания с тежести-НЕ :wink:

лично тегло-78
ръст-171
процент мазнини-7%
ръка-39
гръдна обиколка-120
талия-нз
бедро/прасец-нз
стаж-2 години и 4 месеца :wink:

Също и гръдната обиколка де, за процента мазнини със сигурност не си така! И за около 3 години лег 130, тяга 170 клек 150, без забранени медикаменти - ако не си трибоец, много ме съмнява, мнооооооооого!

БТВ: За бицепсовото сгъване: виждал съм състезател, с доста повече от твоя стаж, на 75 кг да се мъчи. Освен това той както предполагаш е на стероиди (тогава също беше + това в основен период)! Та това се оказва май най-интересното :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

13.12.05
21:34

прав си за някои неща(много неща) :wink:
% мазнини ми е 13 а не 7 :wink:

и другото:  незнам какви глупости сам писал и къде сам мечтал ма не е хич вярно това което съм написа :!:  :wink:  такаче нормално да се самняваш в постиженията ми:wink:

ето ми ги истинските резултати :wink:  :twisted:  :!:  :!:  :!:  :!:
лег 90- 1 път
тяга 110 - 1 път
клек 100 - 1 път
прав лост за бицепс - 55 - 1 път
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват-НЕ
набирания - 30
набирания с тежести-НЕ

ръката ми е 37 а не 39
и гърдите ми са 108/9 а не 120

тааааа много се извинявам за ПРОСТОТИИТЕ които сам писал :oops:  кой знае каде съм се замечтал :oops:  :wink:  :roll:  :!:  :!:  :!:  :evil:  .
МОЛЯ ДА МИ БЪДЕ ИСТРИТ ПОСТА В ТЕМАТА “колко вдигате” :wink:  :!:

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ОТНОВО:oops:  :wink:

Извинението се приема
ЙОДА

Абе и аз мислех да питам, ама си затварях устата ... явно не само аз съм го забелязал... нищо, то половината и от останалите мнения сигурно не са вярни  :D

Edit: Имах предвид мненията от темата “Колко вдигате?”, а не тези на bolkers.

13.12.05
22:27

Offtopic:
Моля придържайте се към темата.

13.12.05
22:36

ок разбрах те мансон :wink:

П.П. сори за офффтопика :wink:

13.12.05
22:41

/off
ако пуснеш и 1 снимчица цена няма да имаш :)
/оff

14.12.05
00:09

Абе хора ЛС има тука стига сте задръствали Форума с излишни глупости

SH

14.12.05
11:05

Ами за плуването е много хубав спорт ако се сачетае с фитнеса можеш да постигнеш доста сериозни резултати.Аз познавам един човек който 6 години тренираше плуване но после спря и почна да ходи на фитнес и просто напредваше адски барзо.А пак за стиловете аз живея на морето и по отношения на плуването сам си добре  :wink: .Ся остава и в фитнеса да стана така и...  :D

SP

14.12.05
14:53

Кой стил най-добре развива гръдния кош( и ако може да ми обясните с думи прости кой стил какъв е, че в тоя спорт ник’ъв ме нема)?

17.12.05
13:54

гръдния кош се развива най-добре от плуването и гребането според мен. Но при плуването трябва постоянно да разменяш стиловете а при гребането незнам вече там си до натоварване :)

21.12.05
13:31

По горе видях че някои се бил учил да плува “добре” за година. Хехе! Всичко зависи от това какво значи добре :) Аз съм тренирала 12 години, по състезания съм ходила и все се намира някой да ми каже че съм супер зле :)))) Пък и аз си знам - не мога да се меря със шампионите. Но пък за това да се научиш да плуваш така че да правиш тренировка около 1.5 км и то 3 стила (виж делфин вече никого не съм успяла да науча за толкова време) ти трябва около месец ,два, три (за олигофрени - може и 4:) ) - 2 до 3 тренировки седмично, но със инструктор :) Спор няма - ако има кой да ти каже какво да правиш и кво не правиш както трябва много бързо ще влезеш в час.

21.12.05
23:37

Има плуване и плуване правете разлика

_V

28.12.05
00:07

Готин спорт
Аз така и не се научих да го практикувам  :wink:

DI

01.01.06
20:12

Като гледам плувците кви фигури имат и кви гърбове ;) Я кажете къде има басейни с инструктор и цените горе долу, който е запознат с нещата, ако някой иска може да ходим заедно щото сам не ми се ходи

_V

02.01.06
10:13

басеин Спартак, близа до Хилтан. На последната спирка на транвай 6. Цените не ги знам ама  кам 5кинта некаде за час. Условията са много добри.
www.levskispartak.hit.bg дай на “swimming pool” там има снимки на басейна  :D

02.01.06
19:12

и аз пролетта ще почна басейн живея на морето и горе доло мога да кажа че умея но бързо се измарям
искам да попитам за басейните в бургас и цените им
Мерси

16.01.06
04:51

ПЛУВАНЕТО Е ЗДРАВЕ  НАИ ВЕЛИКИЯ СПОРТ ЗА МЕН

Пиши с малки букви !!!!
DJGorgio-Astor

05.02.06
23:02

някой беше написал че като се съчетае с фитнеса се получават страшни резултати .. как по точно става тва съчетаване ?
аз много пъти съм си мислел да оставям фитнеса и да почвам плуване , но не съм се решавал . Майкъл Фелпс е ектоморф като мене и през живота си не е дигал гира а сега е 88 кила с много яко тяло .. тва естествено става с много тренировки . Как мога да го съчетая с фитнеса ? само в период за релеф ли може да помогне ?

_V

09.02.06
00:30

[quote author=“Flipside”]Майкъл Фелпс е ектоморф като мене и през живота си не е дигал гира а сега е 88 кила

Той ли ти каза?

10.02.06
11:46

да е пич той ми каза . друго нямаш ли да кажеш

_V

10.02.06
21:16

говориш глупости и затова

25.02.06
11:35

Тази тема много пъти е нищена във форума, струва ми се.
За плуването, никой лошо не може да каже. И най важното е че тук, като че ли,  травми не могат да се получат.:wink:
Никога не съм тренирал, а съм се научил сам да плувам. От три години редовно ходя по три пъти на басен. Започнах съвсем примитивно, но сега мисля, че съм си самоусъваршенствал кроула. За съжеление делфин, не умея и сигурно не ще го науча. Но другите стилове ги правя. Пак казвам - самоук съм. За 45 минути спокойно се правят 1,5 км.
А резултатите от плуването можете да ги видите. Покрай плуването от около 6-7 месеца се запалих и по bb. Комбинацията е добра.
Моля за извинение, че се повтарям със приложените снимки, бях ги вкарал и в друга тема, но просто искам да покажа ефекта от плуването, което е основното при мен.

http://i47.photobucket.com/albums/f158/kokoto44/TC1.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f158/kokoto44/2feb1f26.jpg

_V

25.02.06
14:56

мисля, чи съм те виждал на басейн Спартак.
В плуването има също травми. Получават се болки в кръста и раменете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1