СТРИЙ

24.02.06
17:49

Някой може ли да ми каже какво би ми заличило стрийте ?

DI

24.02.06
18:25

първо пише се стрии, второ сори брат обаче от стриите нема отърване. има само профилактика да не ти се появят,която е ефективна. Иначе има разни там лазери, обаче те май не са много ефикасни.

24.02.06
19:57

Хм...Ок вече ще знам за правописа...

24.02.06
20:02

Аз ползвам заличител за стрии на Аvon ,доволен съм, 19.90 редовна цена

24.02.06
20:43

[quote author=“murdera”]Аз ползвам заличител за стрии на Аvon ,доволен съм, 19.90 редовна цена

Има добър ефект или..някакъв ефект...?

24.02.06
21:08

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“murdera”]Аз ползвам заличител за стрии на Аvon ,доволен съм, 19.90 редовна цена

Има добър ефект или..някакъв ефект...?

преди
http://picvalley.net/show.php?2006/02/24/2c216902cf5f0b56cf1ddd1172c3941d.jpg

след
http://picvalley.net/show.php?2006/02/24/959ed2788cc54686bd5ee10ab130572c.jpg

24.02.06
21:14

Същата работа само дето на едната снимка си с тен и следователно са по-незабележими  :? Нема отърване и аз си имам ама то по-голямата част от билдърите имат. Не пречи да ги мажеш с нещо поне да не станат повече, а може и да поизбледнеят.

24.02.06
21:19

Не е точно същата,преди бяха много лилави,но нямам снимки,а сега едвам се забелязват,иначе отърване няма,само си личат по трудно
пс. намерих 1-2 снимки

http://picvalley.net/show.php?2006/02/24/9648b0ee2f1d7f530386893ed14af762.jpg

24.02.06
21:38

на мен са ми лилави като ми излязат някаде.. после лятото като се изпека здраво едва се забелязват..

24.02.06
23:33

117-тата тема по въпроса.
Появят ли се веднъж никакви кремчета не помагат.Преди появата им,да  става има кремове.
Само хирургично могат да се махнат,но е скъпичко доколкото съм чувал

25.02.06
00:10

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]117-тата тема по въпроса.
Появят ли се веднъж никакви кремчета не помагат.Преди появата им,да  става има кремове.
Само хирургично могат да се махнат,но е скъпичко доколкото съм чувал

да,аз доколкото съм чувал(не съм сигурен) е 100$ на кв.см  :shock:

25.02.06
11:00

аз като хвана тен си личат много повече понеже са станали вече бяли...

RE

25.02.06
11:06

По отношение на стриите негрите са наи-добре.Квито и стрии да имат не си личат.За циганите не знам,ама май и те са така. :D .Кофти работа е тва стрии.Аз за да избегна това гледам да  ям повече моркови-имат много витамин А,пак са и полезни за очите/а знаете тежестите много натоварват очите/.

25.02.06
12:59

[quote author=“realityman”]По отношение на стриите негрите са наи-добре.Квито и стрии да имат не си личат.За циганите не знам,ама май и те са така. :D .Кофти работа е тва стрии.Аз за да избегна това гледам да  ям повече моркови-имат много витамин А,пак са и полезни за очите/а знаете тежестите много натоварват очите/.

ХАХАХА Зависи ако и при негрите стриите избледняват ...значи при тях е по лошо  :wink:

25.02.06
17:19

кажете някакъв препарат с които поне да се заличат тия стрии ххххххххххххххх. Ама некои ефикасен не само да си давам парите на вятъра. които знае да каже плсссс че много ме дразнят а пук някои ми казжат че има кремове с които поизбледняват а също така и се предотвратява появяването им! Който е имал успех с някой крем да сподели с нас!!!! Мерси предварително

Не пускай двойни постове !!!! Не изполдвай такива думи тук !!!
DJGorgio-Astor

JI

25.02.06
18:48

и аз съм нацепен като брюкселско зеле няма махане .... бати та*ка
примири се ....

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“realityman”]По отношение на стриите негрите са наи-добре.Квито и стрии да имат не си личат.За циганите не знам,ама май и те са така. :D .Кофти работа е тва стрии.Аз за да избегна това гледам да  ям повече моркови-имат много витамин А,пак са и полезни за очите/а знаете тежестите много натоварват очите/.

ХАХАХА Зависи ако и при негрите стриите избледняват ...значи при тях е по лошо  :wink:

При черната кожа стават кафеви  :)

25.02.06
19:17

[quote author=“berreta”]кажете някакъв препарат с които поне да се заличат тия стрии да им еба маиката пуста. Ама некои ефикасен не само да си давам парите на вятъра. които знае да каже плсссс че много ме дразнят а пук някои ми казжат че има кремове с които поизбледняват а също така и се предотвратява появяването им! Който е имал успех с някой крем да сподели с нас!!!! Мерси предварително

Аз получих доста добри отзиви за CONTRATUBEX.Няма пълно премахване но имало доста добри резултати

25.02.06
20:23

http://www.nefertiti-bg.com/proceduri.htm Тука четох някаде,че за 1.5евро на кв.см премахват стрии с някакав лазер.Пратих им писмо обаче още не са ми отговорили

25.02.06
22:04

[quote author=”^MaD^”]аз като хвана тен си личат много повече понеже са станали вече бяли...

Споко брат,и моите са бели.На гърба точно,около кръста.Ма да не ти пука.Мъже сме.Няма да се лигавим като момичета,Каквото станало,станало.Иначе докато не са побелели могат да се заличат с лазер.Аз от 4 месеца се каня да отида на такъв лазер та да видя има ли изобщо някакъв ефект,ма все не намирам време.Сега в понеделник имам път дотам и ще пиша какво е казал докторът.Ще кача и снимки та да може да се види след време има ли резултат,няма ли.

26.02.06
14:45

[quote author=“Size”][quote author=”^MaD^”]аз като хвана тен си личат много повече понеже са станали вече бяли...Споко брат,и моите са бели.На гърба точно,около кръста.Ма да не ти пука.Мъже сме.Няма да се лигавим като момичета,Каквото станало,станало.Иначе докато не са побелели могат да се заличат с лазер.Аз от 4 месеца се каня да отида на такъв лазер та да видя има ли изобщо някакъв ефект,ма все не намирам време.Сега в понеделник имам път дотам и ще пиша какво е казал докторът.Ще кача и снимки та да може да се види след време има ли резултат,няма ли.

То лошо няма ама мойте направо лилавеят.Тоя лазер какви пари е горе долу?

26.02.06
16:27

искам да знам само на мен ли стриите са ми по рамото и дали да спра да дигам от лег 6тото много ми растят гърдите и оттам и тия пусти стрии. дали 6те помогне ако спра да пражя лежанка?????????????

Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай
DJGorgio-Astor

26.02.06
16:31

[quote author=“berreta”]искам да знам само на мен ли стриите са ми по рамото и дали да спра да дигам от лег 6тото много ми растят гърдите и оттам и тия пусти стрии. дали 6те помогне ако спра да пражя лежанка?????????????

По добре продължавай да правиш лежанка, не има обръщай толоква внимание, в смисъл, няма да се махнат ако смениш упражненията!

26.02.06
17:23

абе по добре е да не се пресилвам 4е много бързо ка4вам и оттам стрии. направо тия стрии 6те ме откажат от спорта. ако продължавам така за лятото 6те имам ебати мускулите но и ебати ЦЕПКИТЕ което не е много готино май
!!!!!

RE

26.02.06
17:33

Дайте съвети как да се предпазим от стрии?Витамините вършат ли работа според вас?Ако не се използват добавки според вас може ли  да се появат стрии?Забелязал съм билдери в залата трениращи от години които нямат стрии а имат големи ръце по 45 санта.,но са градили тва да речем за4,5 години.Май цялата работа идва от бързото качане сечетано с креатин и добавки.Какво милите?

26.02.06
17:50

[quote author=“DOUBLE_B”]
То лошо няма ама мойте направо лилавеят.Тоя лазер какви пари е горе долу?

Тва,че са лилави значи,че са от скоро и ще могат да се заличат.Не е много скъп лазера.Ако кремчето ти е 30 лева,лазерът да е 60.

15.12.06
17:55

[quote author=“dickhead”]първо пише се стрии, второ сори брат обаче от стриите нема отърване. има само профилактика да не ти се появят,която е ефективна. Иначе има разни там лазери, обаче те май не са много ефикасни.

Каква е профилактиката, за да не се появат???

_Z

15.12.06
18:44

Не прави ръце в един ден.

15.12.06
18:48

Аз ползвам някакъв крем Дева, на Rubella. Откакто го ползвам стриите доста ми се заличха и нови не са се появявали. Към десетина лева струваше.

15.12.06
19:40

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Не прави ръце в един ден.

Eми аз не ги правя в един ден , ама искам някакъв предпазващ крем за всеки случай ,
за да съм сигурен , че няма да ми се появат все някога.По добре от сега да се пазя , за да не стане късно
някой ден.

_Z

15.12.06
23:10

За 1 години избеляват и си личат само ако се разпъне кожата нарочно.

DA

14.01.07
21:30

[quote author=“realityman”]Дайте съвети как да се предпазим от стрии?Витамините вършат ли работа според вас?Ако не се използват добавки според вас може ли  да се появат стрии?Забелязал съм билдери в залата трениращи от години които нямат стрии а имат големи ръце по 45 санта.,но са градили тва да речем за4,5 години.Май цялата работа идва от бързото качане сечетано с креатин и добавки.Какво милите?

ем уж тренирам от 2004 обаче въобще не беше сериоэно спрях да ходя на фитнес эа повечко от 3 месеца  миналата година бях към 75 кг  175 см никога не съм вэимал никакви добавки  сега съм над 90 кг
стрии ми иэлеэнаха  главно по ръцете  ръката ми беше 37 см сега е 41 в горно положение.Отговорих ли на въпроса ти поне малко?

14.01.07
23:25

Не знам може да съм извратен но мене ми допадат. От едно време си имам огромни стрии на гърба предполагам защото качих 20см на височина за година и половина две :D Иначе от фитнеса си имам при бицепса/гърдите. Не ми пречат и не ме дразнат изобщо въпреки че едната е много голяма сигурно около 6см и беше кърваво червена в началото но сега си отминава и избледнява ;) Иначе това си е сцепена кожа. Как искате да я мажете и тя да зарасне :) Няма само хирургично с лепене поне така предполагам ;)

15.01.07
13:41

Никой неспомена ефективно ПРЕДПАЗВАНЕ от стрии. Хайде колеги споделете методи и опит, защото скоро мисля да взема Кре-Алкалин.

SP

15.01.07
13:47

[quote author=“Azazel”]Никой неспомена ефективно ПРЕДПАЗВАНЕ от стрии. Хайде колеги споделете методи и опит, защото скоро мисля да взема Кре-Алкалин.

Купи си крем за бременни. На тях нали им расте корема и трябва да се мажат за да не получат.

15.01.07
14:07

аз сам много нацепен по гърба заради височината (бързо нарастнах) и под мишниците и по кръста ама ... мажа се колкотот да не се появяват много нови ама кво да напраава сега няма да се трепя че съм се нацепил.Ако само това ви е кусурът не се тревожете...

09.02.07
21:58

А как се маже тоя крем? След тренировка ли или вечер - как?

11.02.07
17:04

[quote author=”///sasho”]А как се маже тоя крем? След тренировка ли или вечер - как?

:roll:

11.02.07
19:25

Колко пари е тоя лазер?
Кажете начини за предпазване от това.
Аз имам на гърба от бързия разтеж, от скоро и по бицепса ми се появиха. Даже в момента почна да ми расте повечко бицепса и са започнали да се появяват стрии по цялата дължина на левия ми бицепс, за това много моля някой да каже начин преди да е станало късно.

CS

11.02.07
21:09

Чесно казано не вярвям на този лазер.
Аз се мажа с крем и имам ефект.
Няма определено време на мазане, аз лично се мажа на обяд или вечерта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1