За колко време може да излезем от форма?

23.05.17
12:38

Здравейте.. Тренирам от 4 месеца усилено, спазвам хранителни режими и свалих 10 кг. Но последната седмица(от 18.05 насам) не съм тренирала, тъй като нямам възможността да отделя време за тренировка...  пак се храня здравословно, с изключението на 1 сладолед дневно .... меря се на кг съм същата на см също, но имам чувството, че съм качила.... Според вас дали е възможно толкова бързо да излеза от форма... или после да кача изведнъж .... ?

Темата беше редактирана от Katya Ivanova на 23.05.17 12:40.

23.05.17
12:43

Няма от какво да се притесняваш. За тия четири месеца изобщо не си успяла да влезеш във форма, за да те е страх, че ще излезеш сега.

23.05.17
12:44

казано от Boby_ на 23.05.17, 12:43:

Няма от какво да се притесняваш. За тия четири месеца изобщо не си успяла да влезеш във форма, за да те е страх, че ще излезеш сега.

Защо да не съм успяла да влеза, целта ми беше да сваля, сега се опитвам да ги задържа и да стягам

23.05.17
13:45

казано от Katya Ivanova на 23.05.17, 12:44:

казано от Boby_ на 23.05.17, 12:43:

Защо да не съм успяла да влеза, целта ми беше да сваля, сега се опитвам да ги задържа и да стягам

За четири месеца никакви трайни промени не са настъпили, само си свалила малко мазнини. Ако искаш форма, която да не се губи за две-три седмици почивка, трябва да тренираш доста по-продължително, както и по определен начин.
Подхождаш погрешно, като разглеждаш формата като състояние, което достигаш и задържаш. Ако мислиш за активния начин на живот, от който спортът е неделима част, като за ежедневие и оценяваш всички ползи от него, а не само естетическата, ще престанеш изобщо да си задаваш подобни въпроси.

Kristiyan Olegov

23.05.17
18:58

Здравей, имай предвид, че сега ако си на същата диета с която си сваляла, но сега не тренираш тоест не израсходваш толкова калории а и плюс сладоледа  е съвсем нормално леко да качиш, но това не е толкова фатално а и едвали ще качваш много бързо. Не знам кол за колко време няма да тренираш и какви са причините. Ако целиш идеалния вариянт за да не качиш и най-вече да се чувстваш добре пред огледалото е намали една идея калориите докато не тренираш.

Мнението беше редактирано от Kristiyan Olegov на 23.05.17 18:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1