Про Голд 90

25.02.06
15:19

Значи аз съм пил към 10 кутии на про голд 90 - от първата доста драпнах като килограми!Немога да кажа дали деиства или не!Сега имам един с бананов вкус - поне вкуса на банан е убииствено як, и много по добар от този дето е Малина,Ягода,Шоколад,Карамел и т.н.!
Гледам се забормят теми дали има ефект или не!Преди много го хвалехте!Сега какво става?Става ли за пиене протеина или да минавам на друго?

SP

25.02.06
15:39

[quote author=“DarkWolf”]Става ли за пиене протеина или да минавам на друго?

Абе става си за пиене... друг е въпроса какво съдържа, а и кой ти гарантира в другите какво има.
Пробвай и с времето сам ще прецениш... тука много ще ти кажат протеина не става или пък става ама то като некой е пил 500г к’во говори изобщо.

25.02.06
16:10

ае да така си е!Сичките БГ протеини съдържат много малка част от тва което са писали!

25.02.06
17:27

[quote author=“DarkWolf”]ае да така си е!Сичките БГ протеини съдържат много малка част от тва което са писали!

Ами ето.Щом знаеш,че е така защо изобщо ги купуваш?

25.02.06
17:44

Пиши на red и neo те го бяха давали за изследване във ХЕИ ако им се примолиш може и да ти покажат резултатите. Щото тука някви щяха да им пращат пари ама напраиха циганска работа и така и не постнаха изследванията.

25.02.06
22:00

[quote author=“a8n”][quote author=“DarkWolf”]ае да така си е!Сичките БГ протеини съдържат много малка част от тва което са писали!

Ами г-н умен!Нямам 2000 лв за добавки на Универсал и други западни фирми!Студент съм!Просто нямам пари!А и една голяма част от потребителите на форума!Затова караме на наличните БГ неша колкото и нискокачествени да са!
А иначе за протеина на Нутрин дочух че съдърванието вътре след инспекция на ХИ  било 40-50 %!Сега не знам колко е вярно!Мене поне вкуса ма кефи с прясно мялко става се едно плодово мляко!А плодовото мляко е доста скъпо по магазините!Така че за 7.90 за 400 гр се няква фаида има!

27.02.06
11:42

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“a8n”][quote author=“DarkWolf”]ае да така си е!Сичките БГ протеини съдържат много малка част от тва което са писали!

Ами г-н умен!Нямам 2000 лв за добавки на Универсал и други западни фирми!Студент съм!Просто нямам пари!А и една голяма част от потребителите на форума!Затова караме на наличните БГ неша колкото и нискокачествени да са!
А иначе за протеина на Нутрин дочух че съдърванието вътре след инспекция на ХИ  било 40-50 %!Сега не знам колко е вярно!Мене поне вкуса ма кефи с прясно мялко става се едно плодово мляко!А плодовото мляко е доста скъпо по магазините!Така че за 7.90 за 400 гр се няква фаида има!

Ето затова ще продължават да ни пробутват боклуците!
И аз нямам достатъчно пари и затова не мога да си позволя да си купувам соя и нишесте за 18лв кг :roll:
ХИЛЯДИ пъти тук е казано,че по-добро от здравата храна няма , много по-добре е да си хапнеш 200гр пилешко отколкото да пиеш нишесте след тренировка .Трябва да се освободите от психологическата зависимост да пиете НЕЩО след тренировка пък било и то боклук.
А за плодовото мляко :shock: ,това е само химия овкусители в протеина, по-добре нарежи някой плод и с миксера...... ето ти истинско плодово мляко а не химии като на ДАНОН....

[quote author=“red”][quote author=“DarkWolf”][quote author=“a8n”][quote author=“DarkWolf”]ае да така си е!Сичките БГ протеини съдържат много малка част от тва което са писали!

Ето затова ще продължават да ни пробутват боклуците!
И аз нямам достатъчно пари и затова не мога да си позволя да си купувам соя и нишесте за 18лв кг :roll:
ХИЛЯДИ пъти тук е казано,че по-добро от здравата храна няма , много по-добре е да си хапнеш 200гр пилешко отколкото да пиеш нишесте след тренировка .Трябва да се освободите от психологическата зависимост да пиете НЕЩО след тренировка пък било и то боклук.
А за плодовото мляко :shock: ,това е само химия овкусители в протеина, по-добре нарежи някой плод и с миксера...... ето ти истинско плодово мляко а не химии като на ДАНОН....

човече,съгласен съм че по добро от истинската храна няма,но..замислял ли си се че тя излиза по-скъпо от протеина..
- значи ако си взема протеин от 400грама за 8-10лв ще ми стигне за около 7 тренировки (7 по 60грама =420),като поне на моя протеин пише че на 60 грама се пада 54гр белтък (което разбира се е лъжа но да го приемем за истина)..та каква ми е мисълта- ако вместо протеин след тези тренировки пия яица (което е наи евтиния източник на белтъци) освен че ще ми излезнат на цената на протеина (около 8лв) ами и ще ми набавят много по-малко белтък, което в краина сметка не ми излиза изгодно.Да не говорим ако решим да си набавим този белтък с месо..тогава ще ми трябват около 250 грама месо, за да набавя това,което ми дава протеина на едно пиене,а сами се сещате за цената...

01.03.06
17:06

Я виж тази тема, и пак го сметни, да видиш, че хич не е по - евтино ;)

01.03.06
17:14

[quote author=”Петко К”]Я виж тази тема, и пак го сметни, да видиш, че хич не е по - евтино ;)

Това бях почнал да му пиша. И поправете ме ако греша, но едно яйце е около 50-55 гр., от които половината са протеин => 2 яйца имат около 50 гр. белтък. Едно яйце е 15 стотинки => 50 гр. белтък за 30 стотинки.

01.03.06
17:20

[quote author=“AbSs”][quote author=”Петко К”]Я виж тази тема, и пак го сметни, да видиш, че хич не е по - евтино ;)

Това бях почнал да му пиша. И поправете ме ако греша, но едно яйце е около 50-55 гр., от които половината са протеин => 2 яйца имат около 50 гр. белтък. Едно яйце е 15 стотинки => 50 гр. белтък за 30 стотинки.

Поправям те - едно яйце има само 5 - 7 грама белтък. И струва 10 ст. ;) Но 30 яйца (200 грама белтък) са ти 3 лева и пак излиза по евтино.

01.03.06
17:30

[quote author=”Петко К”]Поправям те - едно яйце има само 5 - 7 грама белтък. И струва 10 ст. ;) Но 30 яйца (200 грама белтък) са ти 3 лева и пак излиза по евтино.

Хаха да благодаря. В сайта пише 8, значи да приемем, че е така. Аз гледах първата графа и се постреснах малко от 50гр. белтък, а то било вода... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

[quote author=”Петко К”][quote author=“AbSs”][quote author=”Петко К”]Я виж тази тема, и пак го сметни, да видиш, че хич не е по - евтино ;)

Поправям те - едно яйце има само 5 - 7 грама белтък. И струва 10 ст. ;) Но 30 яйца (200 грама белтък) са ти 3 лева и пак излиза по евтино.

при ПроГолд90 90/100 са белтъци,т.е. на 400 грама 360 са белтъци,а както по горе пишеше струва около 8лв.
Да речем в едно яица има 6 грама белтък,т.е. са ни нужни 60 яица че да си набавим белтъка, които го има в една кутия протеин.
60 яица по 10 стотинки = 6лв
т.е. за 2лв разлика на месец може да избирате м/у яица или протеин,като колкото и да е зле протеина все пак това му е работата- да натрупате мускулна маса,да не говорим за другите добавки и неща, които се съдържат в него.
П.П. и 2мата сме прави,не споря за нищо,още повече че в момента се правя на дървен философ и нищо повече, но просто е забавно да се направят сметките  :D

01.03.06
18:28

[quote author=“MI5”]при ПроГолд90 90/100 са белтъци,т.е. на 400 грама 360 са белтъци,а както по горе пишеше струва около 8лв.
Да речем в едно яица има 6 грама белтък,т.е. са ни нужни 60 яица че да си набавим белтъка, които го има в една кутия протеин.
60 яица по 10 стотинки = 6лв
т.е. за 2лв разлика на месец може да избирате м/у яица или протеин,като колкото и да е зле протеина все пак това му е работата- да натрупате мускулна маса,да не говорим за другите добавки и неща, които се съдържат в него.
П.П. и 2мата сме прави,не споря за нищо,още повече че в момента се правя на дървен философ и нищо повече, но просто е забавно да се направят сметките  :D

При Про Голд-а белтъците са наполовина => са ни нужни 30 яйца = 3 лв. :wink: или разликата става 5. А при съмненията, че протеина е соев, това означава, че си дал 8 лв. на вятъра :wink:

Може... :) иначе аз от 1 година го карам на яица,пшеничен зародиш и месо,преди пих ПроГолд90 и не усетих никакъв ефект,снощи баща ми взе някакъв Ultra Wpi Instant, които е 500гр -17лв и е 90/100 белтък (на теория).Сега ще го видя дали е поредната лъжа...

01.03.06
18:52

момчета момчета!Тва изследване е много странно без име на продук и т.н. Аз утре мога да си дам гуменката за изследване и да пише в нея има има еди си колко протеин!И според мене Нутрим ни ментят!но колкото толкова!Само дано да не е бакан с въглехидрати че както сам на НВД тешко ми!

01.03.06
19:25

[quote author=“DarkWolf”]момчета момчета!Тва изследване е много странно без име на продук и т.н. Аз утре мога да си дам гуменката за изследване и да пише в нея има има еди си колко протеин!И според мене Нутрим ни ментят!но колкото толкова!Само дано да не е бакан с въглехидрати че както сам на НВД тешко ми!

еми мога ли да те попитам ти колко пари си пратил за иследването?
не че ааз сам пратил ма поне си малча и си трая-а ти като не ти е удобно си го направи сам това изследване дай 40 кинта и ше си сигурен!!

а за про голда аз си знаех че не е хубав още след като пих от него...Лошо е че сега нз какво да си купувам и сигурно ше си праскам БИОГЕЙМ

по-здрави

01.03.06
19:27

Не използвай такива думи тук !!!
Другите ти постове направо ще ги трия !
DJGorgio-Astor

02.03.06
10:59

[quote author=“DarkWolf”]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

офффффффф ...Какво си пил от тях?И в какво количество естесвено?

05.03.06
13:20

В ProGold 90 на Nutrim има точно половината от обявения протеин...... Трябва да го напишат ProGold 45 проста работа!!!!

Проблема на нашите родни фирми е че всеки иска да е на далавера хем да продава евтино хем да печели хубаво е как да стане!!!
И как ние да им имаме доверие!?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1