Beta alanine + Creatine?

27.05.17
23:49

EVERBUILD Beta alanine 2000 + EVERBUILD Creapure Creatine 5000® и Myprotein impact whey.
Според вас дали ще е хубава комбинация. И дали ще ми попречат да сваля някои килограм.
Благодаря предварително на всички 🙂

27.05.17
23:58

Комбинацията от тези добавки е добра и работи. След поне месец прием ще го усетиш наистина, а останалото зависи от храната и тренировките 🏋

28.05.17
00:04

А Beta alanine и Creatina не вредят ли с нещо на тялото ?
Защото има много различни мнения. Преди съм пил Creatine така че мисля че не вреди на тялото а за Beta alanine не знам но това са просто добавки не са вредни като стероидите и не мисля че ще ми повлияе зле.

Мнението беше редактирано от Joro21 на 28.05.17 00:08.

28.05.17
08:49

Имам същия бета аланин на everbuild . Пих го някъде 10 дни с креатиновата им матрица , но тези иглички ме побъркаха и спрях неговия прием .

28.05.17
21:19

По цялото тяло ли се усещат игличките ? И вреден ли е с нещо.

Не и не.

28.05.17
22:33

Не е вреден , но по моите наблюдавания , игличките се появяват при по-резки движения и при натоварените мускули . Слагах по 2 грама някъде и не е много приятно усещане .. Дори ми развали 1 тренировка .. Явно по-малко трябва да се слага .. Не знам и не го пия повече .

казано от unerreicht на 28.05.17, 22:33:

Не е вреден , но по моите наблюдавания , игличките се появяват при по-резки движения и при натоварените мускули . Слагах по 2 грама някъде и не е много приятно усещане .. Дори ми развали 1 тренировка .. Явно по-малко трябва да се слага .. Не знам и не го пия повече .

Човек, пил съм дори по 5гр наведнъж, колко пък да е неприятно усещането? Ще речеш, че ти забиват игли под ноктите или ти пускат ток на електрически стол. Не са някакво мега-приятно усещане, но се преживява и преминава обикновено за около 15 минути.

29.05.17
00:11

А ще ми стане ли нещо ако го приемам със Creatine?.

Не, нищо няма да ти стане.

29.05.17
01:08

Аха благодаря много за бързите отговори и за информацията.

18.06.17
16:35

Зрдавейте отново. Пих 3 пъти досега от този beta alanine първия път пих 2 грама втория 3 и третия път 5 грама и почти не се усещат иглички само при третия път усетих малко. Пия го със creatin creapure на същата марка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1