02.06.17
14:21
Страшно възмутена съм казах още в началото че нямам възможност да слагам всякакви препинателни знаци и сега ще разясня защо имам братовчедка която измъкна почти всички копчета на клавиатурата ми за щастие успях да намеря някой от буквите и някакъв човек реши че трябва да отстрани темата ми и защо само защото имам проблеми с клавиатурата и на моя въпрос получих един отговор за което благодаря а другите какво мислите от наргилето пълнее ли се
02.06.17
14:33
Аз съм този човек. Аз също съм възмутен.
В този форум уважаваме българския език и това няма да бъде подлагано на дискусия. Пише се грамотно и разбираемо - за всички е така. През 2017 година има толкова начини за писане в интернет, че една повредена клавиатура няма как да бъде фактор.
Толкова.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.06.17 14:34.
Здравей! Радвам се, че поне си намерила space bar-а на клавиатурата, ако не друго. Смятам, че въпросът ти е доста сериозен и не разбирам защо хората се отнасят по такъв начин, тъй като пушенето на наргиле става все по-популярен метод за изразяване на позиция в социалната йерархия. В днешни дни се стараем да изглеждаме добре и едно от най-важните неща за това е броенето на калории, с други думи кое как ще ни повлияе когато ни влезе в устата. Според сравнително скорошно проучване, проведено в Обединените арабски емирства от 2014-та, пушенето на наргиле значително насища организма ни с калории, но най-важното нещо е как и с какво е направено. При пушене на наргиле с водка, а не с вода се забелязва по-добро усвояване на протеина от организма поради дехидратацията. Ако се използват сушени плодове калорийният прием значително се повишава, за разлика от купешките тютюни. Те от своя страна са ниско калорични, но хранителният им състав е около 50-60ккал транс мазнини на дръпка, така че трябва да се внимава. Много хора се подиграват на други когато започнат да си броят дръпките, но от личен опит мога да кажа, че познавам момиче, което пуши наргиле почти по цял ден и за около месец качи 10 килограма, загуби почти всичките си приятелки, заради отблъскващата си визия. Казаха и, че не могат да се излагат с нея по заведенията и по този начин тя автоматично слезе около 3-4 ранга надолу в социалната йерархия. В момента засища наргилеовия глад (това е техническия термин) сама у тях и ако не пуши поне веднъж на ден изпада в абстиненция. В заключение мога да кажа, че пушенето на наргиле е приятно и полезно занимание, особено с цел изказване на социална позиция, но както и с всичко останало истината е в дозата. Успех с тютюневите приключения!