Режим за трупане на маса

27.05.17
18:06

Здравейте,казвам се Ивелин на 14 години,висок съм 173 и тежа само 50кг.Искам да кача килограми и имам мотивация да го направя.Може ли някой да ми помогне със изготвянето на хранителен режим,защото не намирам нищо.

Темата беше редактирана от Ивелин Понков на 27.05.17 20:06.

Здравей.

Запознай се с ръководствата ни.

Не намираш нищо, защото няма универсален режим. Дори и да намериш някъде в интернет схема, която обещава качване на тегло, това не означава, че ти ще качиш с нея.

Запознай се с ръководствата, прочети някоя друга статия за хранене, разгледай темите във форума (включително някои дневници) и се опитай сам да си съставиш меню.
Може след това да го споделиш, за да се види дали си тръгнал в добра посока. 🙂

Така или иначе, дали работи или не за теб, ще видиш в практиката.

ПП: сподели как се храниш сега, както и какво спортуваш.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.05.17 09:30.

28.05.17
15:39

Трябва да спазваш най-строга “зърнена диета” и ще качиш килограми. 😄

Благодаря!
Не успявам да намеря диетата.Може ли да ми я пратиш ? 😁

Мнението беше редактирано от Ивелин Понков на 29.05.17 14:24.

Трябва да имаш положителен калориен прием (тоест да приемаш повече калории от колкото гориш) Аз също съм на 14 и искам да кача маса. От няколко месеца ям повече (нямам хр режим) то не ти и трябва, просто яж повече, по калорични и богати на протеин храни. Но задължително комбинирай храненето с някакъв спорт.

31.07.17
01:27

“Зърнената диета” наистина работи безотказно, послушай човека! 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1