09.06.17
07:09
М на 27г съм работя като учител правя кардио 2 пъти в седмицата работата ми е лека от вече 5 години правя само
Тяга
Клек
Обръщане
Повторения 4/5 не знам как е възможно но например пробвах
2 месеца да правя тяга 8 ци 5 серии 60-80-90-120-150кг на другия ден скапан сърцебиение и никакво желание за работа правих го 2 месеца
Когато правя 5ци 5 серии 60-80-100-140-170кг на другия ден съм свеж и нямам сърцебиене.
и при другите упражнения е така правя ли над 5 повторения някак си тялото ми се уморява и се чувствам скапан още на вечерта, правих си иследваня на сърцето нямам проблеми пулс 70удара не се задъхвам но просто до 5 тото повторение се чувствам уверен стабилен а да не говоря за пълен клек с щанга там правя ли например 8-10 ки ужас чувствам се скапан 2 дни. тялото ми е Еноморф 90кг съм нямам много мазнина правя много спринтове на въже скачам по 15мин същото нещо и при един друг приятел той прави само 2 ки, казва че от клека като прави 8-10 се чувства супер скапан.
На мен не ми пречи да правя къси повторения смисъл, баща ми някога е бил трибоец и ми казва че малкия брой повторения с тежки кг прави мускула силен и по траен от колкото да се помпа като билдер.
Темата беше редактирана от Lucho Janov на 09.06.17 07:11.
09.06.17
07:16
При този правопис, ако ти си учител...... пази Боже!!!
Повече повторения при тези упражнения изтощават ЦНС, затова ти е скапано следващите дни.
Мнението беше редактирано от Ivaylo Stefanov на 09.06.17 07:21.
09.06.17
10:41
Дано си учител по ФВС, че с тези иСледвания ... -.- 😄
Мнението беше редактирано от Pecinkata22 на 09.06.17 10:42.
09.06.17
13:02
Дам неграмотен съм и тъп защото работя за 550лв и постоянно спасявам деца от тежки побойща и момичета от изнасилване, правите сте верно съм тъп, затова скоро пала гумите и отивам да работя за пари, нека високо интелигнтните пенсионери да работят като учители по ФВС ама после да не викате те здравите момчета дето пазеха децата ни ги няма и един ден като се върне твоето дете бито и ебано ще търсиш правосъдие и дано го намериш . ужас. аз си признавам трудно ми е с писането наблягах много на спорта от към физическа сила срамно е за мен, но факта че живееме в такава пропаднала държава и ни управляват Бандити не се срамувам от себе си.
Мнението беше редактирано от Lucho Janov на 09.06.17 13:03.
09.06.17
13:15
Не се пали чак толкова. Ти работиш това, което искаш и така, както го разбираш, със свои причини. А тук има други хора с други разбирания и хормонални отклонения))))....хич да не ти дреме. Удряй) и толкова
09.06.17
14:42
казано от Carbohydrate на 09.06.17, 13:15:
Не се пали чак толкова. Ти работиш това, което искаш и така, както го разбираш, със свои причини. А тук има други хора с други разбирания и хормонални отклонения))))....хич да не ти дреме. Удряй) и толкова
прав си, виж аз искам друго да кажа смисъл малко трудно се изказвам, бях в майчин дом и цял живот по домове нямах време да уча, искам да кажа че не съм перфектния учител но поне на най елементарните навици уча децата
- да се уважават
- да знаят да се строяват
- да могат да се набират
- да могат да клякат
- да могат да скачат
- да могат да играят различни в. спортове
Познавам много колеги, лъскави с всякакви сертификати у-а най умните най добрите, ама на практика не могат 2 набирания да покажат на децата което е смешно не може да си учител и само на теори да си перфектен а ако не можеш да вдигнеш да клекнеш да покажеш не ставаш/