Паласки

KD

10.06.17
19:00

Здравейте! На 14 години съм, тренирам от 12-годишен. Още от малък съм забелязал, че имам широки бедра( дори не знам това паласки ли са, бедра ли са, талия ли е, нямам си и идея, точно затова пиша тук ) и колкото и да ги тренирам, видях напредък, оформят се, но си стоят широки.. Грозно ми е да ги гледам така... На снимката отдясно съм аз, глътнал съм си корема за да се разширят максимално да ги видите... Искам да ги направя по подобие на снимката от ляво, но си нямам представа как, моля ви, помогнете ми, ужасно ми е грозно.. Цялото ми тяло го харесвам, само тези паласки ме изяждат и ме е срам като съм без блуза....... Според мен е мазнина.. Не спазвам кой знае какъв хранителен режим, тренирам ги през ден и съм ги стегнал много.. Но искам да се отърва от тях, моля ви, помогнете ми. Благодаря ви предварително.

10.06.17
19:04

Не е мазнина това. Просто нямаш мускул, че да си достатъчно широк нагоре.

KD

10.06.17
19:09

казано от Iwan на 10.06.17, 19:04:

Не е мазнина това. Просто нямаш мускул, че да си достатъчно широк нагоре.

А как да се отърва от тях? Какви упражнения трябва да правя?

Нямаш паласки и не виждам от какво те е срам. Нямаш излишни мазнини.
В действителност има накъде да качиш активно тегло обаче. 🙂

KD

10.06.17
23:11

Е ако не е паласки, какво е ? На  почти никой не е така и си мисля, че е генетично.. Просто искам, както се казва да ги изгладя, и да не са в крушоловидна форма..

Не знам какво гледаш и на какво казваш паласки.
Прикачвам произволна снимка от интернет, за да видиш какво са паласки.

Всичко си ти е нормално.
Крушовидна форма също нямаш - прилагам произволна снимка и на това определение.
Виждаш какво представлява - тесни рамене и гръб и много широк таз.

Не се вторачвай толкова много и не се опитвай да виждаш неща, които не съществуват. Просто си по-слаб и затова V формата, към която се стремиш вероятно (широки рамене и гръб, които да са по-широки от таза) не е така изразена.
Нямаш излишни мазнини, както казах. Спортувай редовно, храни се добре, имай търпение, качи някой друг килограм. 🙂

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 11.06.17 09:54.

11.06.17
10:49

Вероника хубаво ти е показала какво са паласките и ти е казала че ти нямаш, както и нямаш широкия и развит гръден кош, който културиста вляво има за да се получи V-формата.

Аз ще ти кажа и няколко други неща, защото мисля че те разбрах кое те притеснява. Искаш да изглеждаш като на третата снимка, която аз добавих, нали? Тук малко ще те разочаровам.

Първо, че костната структура е генетично обособена. Някои имат тесен таз, други нямат. Дори Арнолд Шварценегер е страдал от комплекси там. И въпреки всичко е станал икона в бодибилдинга. Просто се е научил да позира така, че таза и кръста да му изглеждат максимално тънки. Той никога не би застанал така фронтално да го снимат.

Второ, както и твоята снимка, която аз фотошопнах за да ти прибера костите да изглеждаш с тънко кръстче, така и на този най- вляво някой му е фотошопнал широчината на кръста. И то според мен го е направил доста нескопосано. Вижда се веднага (за тренирано око на ретушьор, или за някой който е наясно с анатомията) Там трябва да има още широчина.

Трето, ти си още дете. Че и доста хърбаво при това. Трябва още доста да растеш, да ти се оформи костната структура, мускулатурата и изобщо да се развиеш цялостно за да се доближиш повече до класическата естетика за мъжко тяло.

Та недей се притеснява за глупости (че чак и да се срамуваш да се покажеш без тениска хаха), яж, тренирай и бъди търпелив.

KD

11.06.17
11:54

казано от Димо на 11.06.17, 10:49:

Вероника хубаво ти е показала какво са паласките и ти е казала че ти нямаш, както и нямаш широкия и развит гръден кош, който културиста вляво има за да се получи V-формата.

Аз ще ти кажа и няколко други неща, защото мисля че те разбрах кое те притеснява. Искаш да изглеждаш като на третата снимка, която аз добавих, нали? Тук малко ще те разочаровам.

Първо, че костната структура е генетично обособена. Някои имат тесен таз, други нямат. Дори Арнолд Шварценегер е страдал от комплекси там. И въпреки всичко е станал икона в бодибилдинга. Просто се е научил да позира така, че таза и кръста да му изглеждат максимално тънки. Той никога не би застанал така фронтално да го снимат.

Второ, както и твоята снимка, която аз фотошопнах за да ти прибера костите да изглеждаш с тънко кръстче, така и на този най- вляво някой му е фотошопнал широчината на кръста. И то според мен го е направил доста нескопосано. Вижда се веднага (за тренирано око на ретушьор, или за някой който е наясно с анатомията) Там трябва да има още широчина.

Трето, ти си още дете. Че и доста хърбаво при това. Трябва още доста да растеш, да ти се оформи костната структура, мускулатурата и изобщо да се развиеш цялостно за да се доближиш повече до класическата естетика за мъжко тяло.

Та недей се притеснява за глупости (че чак и да се срамуваш да се покажеш без тениска хаха), яж, тренирай и бъди търпелив.

Точно това дето си фотошопнал имам предвит, на повечето хора е така, както си го фотошопнал, а на мен не е, точно затова пиша тук, иначе благодаря ви за информацията.

11.06.17
13:05

Ще ме караш да се снимам и да ти покажа широк гъз.
Ти си 50 кила - нямаш грам мазно. Прави каквото Виктория ти е казала и си чук.

11.06.17
16:52

Пак ти казвам, че на този културист черно-белия вляво също му е фотошопнат кръста, за да изглежда толкова тънък. Всички снимки с комерсиално приложение минават малка или голяма обработка преди да стигнат до медия. На този са му изтънили кръста, на други им удължават краката, на трети им уголемяват разни неща, създават се нереалистични очаквания. Наживо никой не изглежда така, няма как да очакваш и ти да изглеждаш така.

Не са им на повечето хора нормално така както съм те фотошопнал, а и на тези, на които е така, то е следствие на гени, нещо, което не можеш да промениш. Нещото, което можеш да промениш е да си стегнеш колана и да почнеш да си носиш дънките не толкова изсулени, за да не акцентираш на това, което те дразни.

Яж, тренирай и след време ще се смееш сам на детинските си притеснения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1