22.05.17
12:23
Здравейте ,
преди около 9 месеца като правих кофи , явно съм разкъсал или разтегнал нещо. От тогава имам болки в гърдите ( мястото е обозначено с червено на снимката ). Ходих на лекар , правиха ми изследвания на сърцето , кръв и урина и нямаше нищо подозрително. След това бях на рентген и ортопедът ми каза , че на снимките всичко изглежда нормално. Предложи ми да направим процедура с лазер , която правели на повечето спортисти като имат травми , но каза , че може и да не се оправи с лазера , затова и не си направих процедурата. Мазах се с Волтарен и Биофрийз , но подобрение никакво. Като цяло в момента нито знам какво ми има , нито знам как да го лекувам. Болката не я усещам в мускула , а по-скоро в костта. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем , ще съм благодарен ако сподели как се е лекувал. Благодаря за вниманието !
13.06.17
12:20
За жалост и аз съм с подобни оплаквания.. Бях на лекари, правих изследвания и накрая се оказва че съм здрав като БИК.. Нооо 7 месеца по-късно все още усещам болка в областта която си отбелязал на снимката.. Странното при мен е че тя не е постоянна, а се провокира от някои движения като завъртане на глава в някоя посока или усукване на торса.. Другото което забелязах е че при заседяване в една поза по-дълго време след това мястото го усещам като схванато и като тръгвам да се раздвижвам в началото страшно много боли.. Не знам какво е и кога ще мине, но реших да започна тренировки и да не му обръщам внимание...
08.07.17
20:45
казано от Holy Moly на 22.05.17, 12:23:
Здравейте ,
преди около 9 месеца като правих кофи , явно съм разкъсал или разтегнал нещо. От тогава имам болки в гърдите ( мястото е обозначено с червено на снимката ). Ходих на лекар , правиха ми изследвания на сърцето , кръв и урина и нямаше нищо подозрително. След това бях на рентген и ортопедът ми каза , че на снимките всичко изглежда нормално. Предложи ми да направим процедура с лазер , която правели на повечето спортисти като имат травми , но каза , че може и да не се оправи с лазера , затова и не си направих процедурата. Мазах се с Волтарен и Биофрийз , но подобрение никакво. Като цяло в момента нито знам какво ми има , нито знам как да го лекувам. Болката не я усещам в мускула , а по-скоро в костта. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем , ще съм благодарен ако сподели как се е лекувал. Благодаря за вниманието !
може да си изместил ребрата
Здрасти, там където се залавят мускулите, приключва със сухожилие. Обикновено когато се възпали се получават такива неща. Това е причината да не ти излезе нищо при докторите. Оправя се с много почивка и мазане и правене на нищо или леки рехабилитиращи движения. Ако постоянно натоварваш, ще се получи хронично.