16.06.17
04:56
Здравейте хора. Нова съм тук. Аз съм момиче на 15, висока 163 и тежа 63кг. Нахъсана съм да стигна поне до 55кг. дори и 50кг. Започвам от утре(събота 17.06.2017) Тъй че, като не харесвам много фитнеса предпочитам вкъщи да си правя упражненията. Бихте ли ми споделили някой трикчета и съвети (ако знаете). И попринцип нямам кантар. Винаги съм се мерила при сестра ми затова няма да споделям килограмите си много често. ❤️
16.06.17
08:52
Успех!
16.06.17
09:15
Здравей! Добре дошла и успех. 🙂
Не си фиксирай конкретно число, което да постигнеш. По-важно е от какво идва това число - мисълта ми е, че може да изглеждаш и да се чувстваш на по-голямо тегло от това, което си представяш като “идеално”. 🙂
Започни да описваш ежедневието си, за да се види какво правиш.
Може междувременно да се запознаеш с тези ръководства.
16.06.17
09:31
Успех : )
И аз съм съгласна с Вероника - важно е как се чувстваш и дали харесваш какво виждаш в огледалото, а не число на кантара. Аз днес се премерих и се паникьосах, че съм по-тежка от вчера, пък си се чувствам супер : D
Здравейте, благодаря за приятното посрещане и започвам. Днес до обяд ядох предимно плодове и то кайсии (обожавам ги). Като за първи ден нямам апетит, но това с времето ще се подобри. За вечеря ще хапвам салата с домати и краставици. Знам, че не ям много, но като за първи ден нямам много апетит. Относно тренировките следя 30 дневно предизвикателство.
Мнението беше редактирано от Мария Т. на 18.06.17 06:28.
Здравейте. За няколко дни отсъствах , но ето днес ще споделя някой неща.
Закуска-сирене със половин пържена филиика
Обяд-половин купичка сладолед (беше много топло и ми се ядеше)
Вечеря-салата(домати,кашкавал, царевица) , кюфтета с корнфлейкс(странно по рецепта на тате) и малко фасул
Вода-2литра
Както виждате не се лишавам от нищо. Ям си от всичко , но с мярка.
Изпълнявам 30 дневно предизвикателство. Прескочих на 10 ден защото другите са ми лесни.
30.06.17
09:41
По-добре като правиш тези предизвикателство ги прави + някаква тренировка например 15 мин HIIT тренировка за максимален ефект. Тренирай сутрин и вечер много е ефективно. Пий много вода и прави много крачки на ден. И аз съм нова ако искаш погледни дневника ми.Чао от мен 🙂