16.06.17
17:28
Здравейте взех си тези две добавки.Креатин монохидрат на Biotech (500грама) и Гейнър на ON (5килограма).Креатина го пия от 22 май а гейнера от 12 юни.Пия 200 грама на ден гейнер и не знам дали е достатъчно , четох някъде , че от serious mass гейнъра трябва да пия по 340г на ден ,но така ще ми свърши за 2 седмици и нямам други 90 лева за още един.Пия 100 грама от гейнъра с 5гр креатин сутрин на гладно и същото след тренировка.Според вас да почна ли да пия по 340гр на ден от гейнъра и да спра ли креатина като мине месец от както го пия , нуждая се сериозно от маса.Тежа 71 кг а съм 1,85см.
Темата беше редактирана от Яни Янев на 16.06.17 17:31.
16.06.17
17:34
5 g креатин дневно са съвсем достатъчни при всички случаи. Изпий гейнъра както предпочиташ и мисли как да си оправиш храненето. Междувременно поразгледай какво сме си говорили за гейнърите във форума.
казано от Кольо Пияндето на 16.06.17, 17:34:
5 g креатин дневно са съвсем достатъчни при всички случаи. Изпий гейнъра както предпочиташ и мисли как да си оправиш храненето. Междувременно поразгледай какво сме си говорили за гейнърите във форума.
Не се храня много добре ям по 3-4 пъти на ден каквото ми падне.Бюджета ми почти свърши.А според теб да добавя ли още 100 грама на ден от гейнъра и какъвто и да е режима на храненето имам предвид ще кача ли нещо от него дори и да не се храня перфектно.
16.06.17
17:44
казано от Яни Янев на 16.06.17, 17:39:
Не се храня много добре ям по 3-4 пъти на ден каквото ми падне.
В този случай няма никакво значение колко гейнър пиеш.
А според теб да добавя ли още 100 грама на ден от гейнъра и какъвто и да е режима на храненето имам предвид ще кача ли нещо от него дори и да не се храня перфектно.
Както прецениш. Съмнявам се, че резултатите ще са различни. Не се надявай да качиш. Първо се чете, после се купува... особено при ограничен бюджет.
16.06.17
19:03
Здрасти!
Не е трябвало да даваш 90 лв за гейнър, а за храна. Има начини да се храниш добре и достатъчно за разумна сума пари.
Но хайде - взел си го, изпий си го.
Следващите 90 лв си ги дай за храна. 🙂
Наистина, поразрови се из сайта не само за статиите за креатин и гейнър, както отбеляза Кольо, но и за идеи за хранене при ограничен бюджет. Отговори на въпросите ти има.
казано от Кольо Пияндето на 16.06.17, 17:44:
Не се храня много добре ям по 3-4 пъти на ден каквото ми падне.
В този случай няма никакво значение колко гейнър пиеш.
А според теб да добавя ли още 100 грама на ден от гейнъра и какъвто и да е режима на храненето имам предвид ще кача ли нещо от него дори и да не се храня перфектно.
Както прецениш. Съмнявам се, че резултатите ще са различни. Не се надявай да качиш. Първо се чете, после се купува... особено при ограничен бюджет.
Е добре де все пак се храня и си пия гейнъра ,защо да не мога да кача ?
казано от Вероника Налбатска на 16.06.17, 19:03:
Здрасти!
Не е трябвало да даваш 90 лв за гейнър, а за храна. Има начини да се храниш добре и достатъчно за разумна сума пари.
Но хайде - взел си го, изпий си го.
Следващите 90 лв си ги дай за храна.Наистина, поразрови се из сайта не само за статиите за креатин и гейнър, както отбеляза Кольо, но и за идеи за хранене при ограничен бюджет. Отговори на въпросите ти има.
рових се бая . А относто качването като ям по 3-4 пъти на ден манджи ориз яйца картофи от време на време месо и си пия гейнъра няма ли да кача?
16.06.17
19:33
Ядеш боклуци ? Прекалено малко макро-микронутриенти
16.06.17
19:58
Аз от къде да знам какво ядеш ? Аз докато ядях боклуци не качвах. Напиши си хранененто и ще ти помогне някой. Сам казваш, че ядеш каквото ти падне, а това обикновено са кофти храни
16.06.17
19:58
“.......не се храня много добре,ям по 3-4 пъти на ден,каквото ми падне.......”
16.06.17
20:03
Настрой психиката си повече храна повече кила , аз също бях слаб всеки от нас е минал през това стигнах до 4-5 пъти на ден хранене , яж по малко хляб ако е възможно най много по 2 филийки на хранене и ще станат нещата търпението играе голяма роля .
казано от CottageCheese на 16.06.17, 19:58:
Аз от къде да знам какво ядеш ? Аз докато ядях боклуци не качвах. Напиши си хранененто и ще ти помогне някой. Сам казваш, че ядеш каквото ти падне, а това обикновено са кофти храни
По-горе съм написал явно толкова си видял но ще повторя.Ям яйца , манджи , варени картофи , ориз , пилешко филе , сирене ,домати и краставици това е главно.
казано от Aleksi Rumenov на 16.06.17, 20:03:
Настрой психиката си повече храна повече кила , аз също бях слаб всеки от нас е минал през това стигнах до 4-5 пъти на ден хранене , яж по малко хляб ако е възможно най много по 2 филийки на хранене и ще станат нещата търпението играе голяма роля .
Не е ли целта повече хляб повече калории ?
17.06.17
13:57
Не , хлябът затваря място и тъй няма да можеш да хапнеш колкото ще трябва тъй че нямаляш на 2 филии на хранене