Въпрос за хранителния ми режим.

18.06.17
13:15

Здравейте! Аз съм на 26г висок съм 185см. тежа 95кг. Работя като международен шофьор и водя леко заседнал живот,понеже шофирам в доста от времето ми. Целта ми е да тежа 85кг.  Преди месец започнах диета,тогава тежах 102кг. Спрях изцяло хляба,сладкото и газираното. Пия само вода нищо друго.  Преди няколко дни си направих регистрация в приложението My Fitnes pal. И вече си следя калориите. Задал съм в приложението да свалям по 2кг на месец и ми изчисли,че трябва да приемам по 1770kcal на ден за да свалям по 2кг на мес.
Въпроса ми е колко грама от тях трябва да са въглехидрати,мазнини и белтъчини?
Ще ви дам моето меню за вчера:
Закуска:
Кисело мляко 3.5@0гр
2 кафета

Обяд:
Свинско филе 200гр
салата домат и краставица с малко зехтин.
100гр сирене
активия с боровинки

Вечеря:
Протеинов шейк 90гр. с около 200-300мл обесмаслено прясно мляко( Веднага след тренировка)
Пилешки гърди 100гр.
1 домат
диня 300гр.

Това прави 1800kcal. от който 117гр въглехидрати 72гр. мазнини и 181гр протеин.
Интересува ме какво трябва да е съотношението въглехидрати,мазнини,протеини за да постигна целта си?
И последно забравих да спомена,че тренирам 3 пъти седмично. 3 Силови тренировки с дъмбели,лицеви урори,кофички в ремаркето на камиона 😄 и 3 кардио тренировки уремерено бягане и спринтове.
Приемам и хранителни добавки.
Протеин Whey 100 след тренировка
Creatine Монохирдрат по 10гр. на ден
и Fat Burner ( Thermo stack) по 2 капсули дневно
Ще се радвам да ми помогнете и дадете някой полезен съвет 🙂

Темата беше редактирана от Antonio на 18.06.17 13:21.

Здравей!

Поздравления, че намираш начин да тренираш имайки предвид спецификата на работата ти.
Моят съвет е да не се вглеждаш толкова в разпределението на макронутриентите. Те дори могат да варират в различните дни.
Гледай да имаш достатъчно протеин (в момента е точно така), а с въглехидратите и мазнините експериментирай (в някои дни може да имаш по-малко въглехидрати, в други повече). От скоро си започнал така - изкарай седмица, две и виж как ще се чувстваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1