Приготвяне на овесени ядки

GS

26.02.06
21:10

Как си приготвяте овесените ядки. Аз съм на общежитие и нямам микровълнова или обикновена печка  :( . Ако си ги правя сърин като стана с мляко няма ли да а много твурди и трудни за смилане?

26.02.06
21:59

ами значи аз моите овесени си ги правя вечер преди да легна и ги слагам в хладилника и  като стана сутрин само си ги слагам за ги затопля малко.

SC

26.02.06
22:00

Ако бях на твое място бих ги ял с кисело мляко. Аз лично ги харесвам и спрясно и с кисело, със сок още несъм пробвал...
Половин кофичка кисело мляко +3 лъжици о. ядки + 2 лъжици мед и малко захар (меда не се разтваря напълно).

26.02.06
22:21

Лично Аз си ги правя по този начин:6 -7 супени лъжици мюсли ,един банан нарязан надребно(може при липса и ябълка , може и 2-те  :lol: ) ,около 300-400 мл прясно мляко( и с кисело става, но с прясно на мен са ми по-вкусни :Д) и 1-2 лъжици мед .
П.С. интересно ....аз моите ги правя веднага като стана и ги оставям 20-30 минути да се понакиснат малко....и си омекват идеално .

RE

26.02.06
23:17

[quote author=“Gregor Salto”]Как си приготвяте овесените ядки. Аз съм на общежитие и нямам микровълнова или обикновена печка  :( . Ако си ги правя сърин като стана с мляко няма ли да а много твурди и трудни за смилане?

Аз ги правя така:Слагам ядките в една купа,малко вода ,оставям ги за 15-20 мин.слагам и мед 2 лъжици разбърквам и става ок.

GS

27.02.06
11:11

Ясно!!! Благодаря, ще пробвам :)

27.02.06
11:23

[quote author=“IRON_LEE”]Лично Аз си ги правя по този начин:6 -7 супени лъжици мюсли ,един банан нарязан надребно(може при липса и ябълка , може и 2-те  :lol: ) ,около 300-400 мл прясно мляко( и с кисело става, но с прясно на мен са ми по-вкусни :Д) и 1-2 лъжици мед .
П.С. интересно ....аз моите ги правя веднага като стана и ги оставям 20-30 минути да се понакиснат малко....и си омекват идеално .

ако някой иска да прави диета за сваляне на килограми да не ги прави така..

_V

01.03.06
11:21

ью ька си купа от ситните овесени ядки ги слагам в купа с мляко кисело и ги оставяч към 15мин и после ги ям. Ако са от едрите ги слагам вечерта в млякото и на сутринта ги ям :wink:

01.03.06
13:50

има същата тема под твоята, не пускай нова. поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1