26.02.06
21:10
Как си приготвяте овесените ядки. Аз съм на общежитие и нямам микровълнова или обикновена печка :( . Ако си ги правя сърин като стана с мляко няма ли да а много твурди и трудни за смилане?
ами значи аз моите овесени си ги правя вечер преди да легна и ги слагам в хладилника и като стана сутрин само си ги слагам за ги затопля малко.
26.02.06
22:00
#2
Ако бях на твое място бих ги ял с кисело мляко. Аз лично ги харесвам и спрясно и с кисело, със сок още несъм пробвал...
Половин кофичка кисело мляко +3 лъжици о. ядки + 2 лъжици мед и малко захар (меда не се разтваря напълно).
Лично Аз си ги правя по този начин:6 -7 супени лъжици мюсли ,един банан нарязан надребно(може при липса и ябълка , може и 2-те :lol: ) ,около 300-400 мл прясно мляко( и с кисело става, но с прясно на мен са ми по-вкусни :Д) и 1-2 лъжици мед .
П.С. интересно ....аз моите ги правя веднага като стана и ги оставям 20-30 минути да се понакиснат малко....и си омекват идеално .
26.02.06
23:17
#4
[quote author=“Gregor Salto”]Как си приготвяте овесените ядки. Аз съм на общежитие и нямам микровълнова или обикновена печка :( . Ако си ги правя сърин като стана с мляко няма ли да а много твурди и трудни за смилане?
Аз ги правя така:Слагам ядките в една купа,малко вода ,оставям ги за 15-20 мин.слагам и мед 2 лъжици разбърквам и става ок.
27.02.06
11:11
#5
Ясно!!! Благодаря, ще пробвам :)
[quote author=“IRON_LEE”]Лично Аз си ги правя по този начин:6 -7 супени лъжици мюсли ,един банан нарязан надребно(може при липса и ябълка , може и 2-те :lol: ) ,около 300-400 мл прясно мляко( и с кисело става, но с прясно на мен са ми по-вкусни :Д) и 1-2 лъжици мед .
П.С. интересно ....аз моите ги правя веднага като стана и ги оставям 20-30 минути да се понакиснат малко....и си омекват идеално .
ако някой иска да прави диета за сваляне на килограми да не ги прави така..
01.03.06
11:21
#7
ью ька си купа от ситните овесени ядки ги слагам в купа с мляко кисело и ги оставяч към 15мин и после ги ям. Ако са от едрите ги слагам вечерта в млякото и на сутринта ги ям :wink: