Един вапрос односно гардите

Темата е заключена.
KO

18.07.04
23:05

Искам да ви питам един вапросът относно гардите.
Аз питах и в другия фором култористичен в дир.бг но там не получих отговора.
Значи тренирам фитнеса от годината и половина вече и съм доста зайакнал.Вдигам 90кила от лежанка обаче искам да ви питам дали е добре да се тренират гардите всеки ден или само по 3-4 пъти на седмица.
На мене един бажанак ми каза всеки ден да тренирам и аз съм така вече от годината но напоследак се чуфствам малко изморен и искам да ми препорачате по колко пъти гардите да ги права.

аз вече писах в форума другия култористичния но и тука ше ви напиша тринировачните ми методи :

Понеделник права гарди рамо трицепс и клек с лост
вторник гарди бицепс прасец и гръб
сряда гарди и сгъване на гири
четвъртак не тренирам гарди а само клекане с лост и коремни пресй
и петака гарди и трицепс

Иначе съм метара и осемдесете висок и тежа стоте кила и вдигам 90 от лешанка .

мерси придварително

18.07.04
23:15

Ти силач ли си или културист?
Къде си чувал, че гърди се тренират всеки ден? Аз доколкото съм осведомен повече от 2 пъти в седмица не само не е нужно, но води и до сериозно претрениране. Оттам пада силата, няма растеж, неприятно.

18.07.04
23:22

Ноу комент.

KO

18.07.04
23:32

мистар мускол не съм силач брат ми.
Ама един бажанак ми каза че гардите се рпавели всеки ден и аз за това ги права така вече от едната година.
Аз тренирам всеки ден фитнеса и за това ги права ама напоследак и други ми казват че не било хубаво да се прават гардите всеки ден и за това е причината да питам.
Ако не всеки ден 2 пъти дали ше е достатъчно ако не взимам астероиди?

18.07.04
23:36

То и при 1 път може да се претренира, а за всеки ден да не говорим. Бих ти препоръчал да ги правиш по 1 път в седмицата. Това е достатъчен стимул да растат. Храни се добре, какво пиеш като суплементи?(креатин, протеин, глутамин)
Пробвай 1 месец по 1 път в седмицата. Какви упражнения правиш за тях?

KO

19.07.04
00:14

значи сега не взимам нищо но другата седмица мисля да направа астероидния цикал с беонабол и нещо друго.

Иначе за гарди права лежанката с 90 кила и флаис със гири и после малко кофички.

19.07.04
00:20

Не мисля, че ти трябват стероиди. Не искам нищо да казвам, но досега си тренирал напълно погрешно според мен. Ако си преустроиш тренировъчния план ще останеш повече от доволен. И резултатите няма никак да закъснеят. Може би знаеш, че само със стероиди нищо не става. Трябва да се храниш много добре. (не само много, но и със специално изграден хранителен режим)
:arrow: Каква е диетата ти?
:arrow: Колко серии и повторения правиш?
:arrow: През какви тренировки си минал досега? (предполагам не тренираш с този сплит през цялото време)
:arrow: На колко си години и какви са ти мерките?(гръден кош, ръка, бедро, талия?

KO

19.07.04
00:29

спазвам спазвам диетите брат.
Ям по 3 хляба на ден с паржолите кйофтетата и кепапчетата.
Сутрин пия прйасно мялко и мусли.

А лежанката права трите серии по трите повторения и после намалявам от 90 на 50 кила и права по цели 6 повторения.
От годината и половина тренирам така иначе съм както казах метара и 80 висок ,стоте кила тежест и 36 сантима рака но сега искам да направа до 40 см.на 24 години съм а талия не съм мерил но е около стоте .
искам да орелефа малко гардите и да кача малко на рацете

19.07.04
01:13

Културист дали бил.....100кг 36 ръка...90 лежанка.....за какъв корем си говорим а :D ....Значи това което си постигнал пич може би щеше да го постигнеш за 3 месеца с тренировки праз ден и само с папкане :wink:

19.07.04
01:39

kondio, без да се убиждаш братo, ама ако слушаш за стероидният цикъл същият човек дето ти е казал да тренираш гърди всеки ден си приготви парцал в Орландовци... :idea:  :shock:  Премисли брато как ще го правиш мнооо добре, че ще се видиш с брат Tu Pac :twisted:

QU

19.07.04
02:11

:D хахахаха... абе този Пич Кондио се гъбарка тука с калабалъка.
Искал да взима АСТЕРОИДИ  :D . Трябва и совалка с ремарке да си намери. А за гАрдите тази схема си е запишете.
А и тази с храненето : “Ям по 3 хляба на ден с паржолите кйофтетата и кеПапчетата”
Кондаки.... кажи на БАЖАНАКА дан са такъва. И че, са манжа кабаеть няма, со дробинь жуф, ляба мърнинка, а ма со къкъль да го нямъ. :D

19.07.04
02:14

Kondio, пробвай този сплит:
1. гърди
2. почивка
3. ръце(бицепс и трицепс)
4. почивка
5. гръб
6. почивка
7. крака и рамо
8. почивка
9. отначало ден 1.
Корем включи във всяка тренировка.
През почивните дни отиди да бягаш. Ако имаш време 30 мин, 3-4 киломенра. Отначало започни с 5-10 мин бягане и постепенно увеличавай като посвикнеш.
Нека тренировката ти не надвишава 45 мин. По изключение деня с краката и рамото може и да е повече.
Примерни упражнения за гърди: полулег(главата горе) 4 серии по 10, 8, 6 и 4 повторения; лег 4х10, 8, 6, 4 ;  кофички или обратен лег(главата долу) пак 4х 10, 8, 6, 4
Това за 1 месец, след това смени упражненията, добави суперсерии, дроп серии и т.н. Като му дойде времето някой ще ти обясни.
Пробвай тази програма 4-5 пъти да я завъртиш и съм сигурен, че ще ти се отрази много добре. В диетата си можеш да добавиш риба, варени яйца, варива, зеленчуци(особено тях), хапвай ориз и картофи вместо толкова хляб. По 3-4 филии на 1 ядене са предостатъчни, повече просто няма да усвоиш. Купи си хлябовете Бонус, те са по-полезни.
Мислил ли си да взимаш креатин или протеин на прах?

MA

19.07.04
02:16

Кондио верно ви ебава тука и вие му се връзвате.

Куатро, ти се ебаваш, брат ми, обаче на мен направо ми се сви сърцето като чух за астероиден цикъл и установих, че няма къде да се скрия. Ами ако човекът е прав и наистина ни запраскат астероидите ? :)
Кондьо, братчед, програмата е слабичка.
В четвъртък трябва да добавиш гърди - лежанка - горна, долна и средна част.
В събота трябва да правиш гърди с дъмбели.
В неделя - гърди на лежанка и гърди на успоредка + лицеви опори
Хм, дали това ще ти стигне? Нямаш ли чувството, че следобедите ти остават свободни ?
За диетата : Към паржолите кйофтетата и кепапчетата требе да добавиш и кърначетата и шишчетата. Може и сланина, олио да пиеш от магазина, масло да едеш, мас прасешка, говежда лой, каквото намериш. Теа продукти се характеризират с по - високо съдържание на полезни за мускулите вещества, вкл. Протеин Анаболен !!!!
Добави и едно упражнение - изпъване на леглото - една серия. Изпълнява се 4 часа, с 8 повторения бааавно обръщане от едната на другата кълка, всяко повторение за не по - малко от половин час.
Ако изпълняваш стриктно програмата за диета, ще ти порастнат и гърдите, и ръката, и талията и всичко, батка !!!!!!

MA

19.07.04
11:18

[quote author=“Quattro”]:D хахахаха... абе този Пич Кондио се гъбарка тука с калабалъка.
Искал да взима АСТЕРОИДИ  :D . Трябва и совалка с ремарке да си намери. А за гАрдите тази схема си е запишете.
А и тази с храненето : “Ям по 3 хляба на ден с паржолите кйофтетата и кеПапчетата”
Кондаки.... кажи на БАЖАНАКА дан са такъва. И че, са манжа кабаеть няма, со дробинь жуф, ляба мърнинка, а ма со къкъль да го нямъ. :D

Хахаахахааха Quattro направо ме разби с тая совалка с ремарке.

FI

19.07.04
11:23

Дзвер ти май забрави да му кажеш за съня.Така аз ще те допълня:Тъи като е със специфична и парадоксална програма ще му требе сън.Ама какво е това вечер-няма такива работи;ти ще си кат мечките:лете праскаш програмата,зиме спиш.А пък астероидите ше си паднат зимата и нема се плашиш копеле.Ти ше спиш.
А сега сериозно:човек това е претренирване.Няма да ти го кажа само аз, а и много други хора.

Извън темата:
Btw Кондьо, кога каза, че започва астероидния цикъл? Да знам още колко време ни остава!
Сбогом си кажете всички, обичам ви и съжалявам, че така свършва Светът !!!
Довечера в 8 часа на втори парсек минава последната комета за Сатурн, които могат, да я хванат, тя е нашата последна надежда за оцеляване.....

KO

19.07.04
12:20

Значи един на по един да ви одговоря.
Благорарско на мистар мускол само тои ми одговори човека като хората без да се базика излишно.
Ама брат виж сега : аз корема не го права по принцип ,а тои става все по голиам а и не искам да права корем заштото си е достатачно голиам и сега брат.
Само не те разбрах и другото : какво значат дроб серии и супер серии ?
Креатин съм взимал с беанабола заедно така ми каза бажанака но не мога да прецена нали ефектат е бил голем или не.

KO

19.07.04
12:22

математикат
не се габаркам с никои бе брат а а ко тебе те е яд че кондьо вдига деведесете кила от лежанка проблема си е твои брат.
поздрави

KO

19.07.04
12:28

до фитнес маник

виж сега брат и на мене ми са го казвали че така се претренирва и това беше пречината да поразпитам из интернета в колтористичните форуми.
Сега ше кажа на бажанака програмата дето ми я даде мистар мускол заштото ми изглежда добре ако говориме поченно.

Аз за астероидите питах в забранения форум ама ми изтрили мнението там и за това в тази тема да исползвам слочеят:
от каде мога да си купа венстрол или други астероиди заштото искам да направа цикала до 1-2 седмици.
мерси за одговорите предварително.

Всичко за астероидите - ТУК . Не пише обаче дали ги продават, колко струват и какъв е ефекта им върху мускулите.
А защо не ти хареса мойта програма за качване на маса ???
И не си ми отговорил на въпроса за астероидите ....

KO

19.07.04
13:22

абе звер какви са тея космонафтики бе брат ?!?!?!
изглежда си объркал адресат но ми отвариа летиашти чении разни... :!:

иначе за диетата аз ти казах че ям и кепапчетата и кйофтетата ама зашто ми предпоръчваш свинската мас и олиото ?!Нали от тиах се тлъстее а кондьо иска да прави релеф и да качва мусколи по рацете.

поздрави брат

Извън темата, даже напрао аут ъф спейс:
Аве извинявай за въпроса, ама Кондьо, ти да не си Лесно_Нема ве, братчед ? :)  :)  :) Защо така ни ебаваш? Едва ли има някой, на който да не му е ясно че човек от малцинствата с идиотски правопис и правоговор едва ли ще може да се оправи дори само с регистрацията и то във форум за културизъм .
Не прави така, веселото си е весело, ама не разваляй форума  :)  :)  :)
И ако все пак си ти, добре дошъл отново !!!! Ползвай си стария ник :)

KO

19.07.04
13:42

звер
ако искаш да се обиждаме ниама да ми е проблем.Аз не криа че сам ром но мога да те овера че и ние сме хора и ние знаеме какво е фитнесат и ние правиме мусколите да сме яки на морето на ахтопол.
Не в т това вапросат обаче.
Кондьо да не е малумен да не може да си направи регистрациата в бебетим ? Ти знаеш лои че кондьо играе табла в яхоо точка ком ?
И за там ли нема акъл да си направи регистрациа ?

сигурно ме баркаш с некои но това ше го остава на твоита съвест.
поздрави

Извинявам се за простащината си.
Не съм искал да обидя малцинствата.
Нито съм искал да обидя теб - не казвам че си глупав.
Казвам, че има явно несъответствие - справяш се чудесно с интернет, разбираш множество термини а пишеш на български с ужасяващ правопис, който предполага слаба грамотност.
Та според мен не си този, за който се представяш и ми е чудно кой си - това исках да кажа :)

19.07.04
14:16

[quote author=“D3BEP”]а пишеш на български с ужасяващ правопис, който предполага слаба грамотност.

Не съм съгласен. Такъв правопис предполага добро владеене на езика и внимателно отбягване на правилните конструкции.

[quote author=“D3BEP”]Аве извинявай за въпроса, ама Кондьо, ти да не си Лесно_Нема ве, братчед ? :)  :)  :)

И аз в началото се обърках, ама не е той. Много пита за ‘астероидите’.

Welcome.

KO

19.07.04
14:31

Е добре бе звер за кои да се представиам ?
Признавам си че не съм истинскиа кондьо ако в това се самниаваш но така ми е приакора оште от малак и за това.
Аз интернета го ползвам от двете години вече и преди съм влизал в тоя култористичен фором но не съм писал а само четал.
А и не виждам какво е значението дали съм некои си друг като искам да науча допалнителна информациа за фитнесат би бодебилдингат.

Сега за лиатото искам да свалиа мазнини малкото и да кача мусколна маса достатачна да се заглеждат женските по кондйо -)

поздрави

20.07.04
12:38

Az mai trqbva da pusna anketa za dostovernostta i serioznostta na zadadenata tema….i 4ak togava eventualno da se re6a na vida otgovor,koito trqbva da se postne tuk :D

Ako tova e Lesnoto,trqbva da mu se priznae za aktiorskite ka4estva i da se svurjem s NATFIZ :wink:

20.07.04
13:19

Кондйо....Пич програмата не знам от кьде си я взел но е пьлно безумие и няма смисьл да се коментира.Ако наистина тренираш така в скоро време най много да скьсаш някоя гьрда а това си е страшничко.Ако можеш наистина пиши по-правилно защото личи тенденция да “грешиш” правописа,отлолкото че си изпуснал няколко класа от началното училище.Просто е по-добре за тебе защото ще ти отговорят повече хора, а така докато го преведат.... :lol:

[quote author=“Jinnie”]
[quote author=“D3BEP”]Аве извинявай за въпроса, ама Кондьо, ти да не си Лесно_Нема ве, братчед ? :)  :)  :)

И аз в началото се обърках, ама не е той. Много пита за ‘астероидите’.

Пряка реч:
- Мдааа. Явно не е. И ДЗВЕР не подозира нищо. Той само седи и се преструва, че пасе тревица
ДЗВЕР се извърна бавно и се отдалечи в неизвестна посока, след което се чу едно вяло и монотонно “ХРУП - ХРУП - ХРУП”.

LE

20.07.04
17:39

Бухахахахаххахахахха Бухахахаххахахахаххах :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :shock:  8) !!!!!!!!!
Не издържах просто не издържах да си направя последен пост в тази тема..............Кондъо брат ми как си?ЕЛа бате те черпим 100 кила ракия,виж тука как ни омешаха двамата:))))))))))))))))))ако се чудиш за кои те бъркат-мен ме бъркат за теб,теб те бъркат за мен.Е мани мани културисти а.........батка ти си питаи за астероидите и знаи че има кои да ти отгововори те са печени пичове,само не се доверяваи на онея странните дето светят :wink: там в синъо и зелено светулките не ги слушаи Кондъо мошеници бате мошеници по лошо мамят от циганете Кондъоууу!
п/пХаха въпреки че не съм аз Кондъото да ви кажа че е некъв пич дето ви направи балами и досега напълних 3 легена лиги да гледам как сте хукнали да му отговаряте за астероидите летящите чинии и Цар Киро в Голд Джим!
Аиде успех на всички и знаите че няма да развалям форума защото ако го исках много отдавна щях да го направя..........явно не искам,те едни други хора отдавна са го почнали да го развалят.И да кажа на някои зложелатели дето досега казваха-маи лека полека пак се интегрираш и тем подобни работи-Не спокоино не се интегрирам ако видите името ми да свети то просто проверявам форума и Лс-тата си!
Успех на Кондъо даваи братка ти си генетическо чудовиште!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1