Съхранение на протеин в пластмасов бидон?

21.06.17
13:48

Здравейте,

За първи път си купувам протеин в разфасовка от 10 либри. Съответно въобще не съобразих, че прахът ще дойде в чувал.

Въпросът ми е как ще е най-добре да го съхранявам? Знам, че ще го подмятам около 1,5 години.
Знам, че трябва да е на сухо и тъмно място, но в какъв съд? Вие как го съхранявате?

Единствената идея, която ми дойде е да го сложа в бидон за туршия (10 литра- пластмасов). Предполагам протеинът ще се събере точно.

Ако идеята ми е ок, бихте ли ме насочили към магазин в София за малки бидончета, за сега намирам само онлайн, но ще е тъпо за продукт 7лв да платя доставка 5лв.

http://www.bidonite.com/index.php?route=product/product&path=61&product_id=557

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Някой Писа на 21.06.17 13:52.

21.06.17
14:03

Помоли в залата, в която тренираш да ти дадат една празна кутия, може и 2 🙂

21.06.17
14:09

Благодаря за отговора, deqn91.

За съжаление там където тренирам нямат бар с добавки.

21.06.17
14:35

Може да си стои и в чувала, само гледай да го затваряш добре.

Barberian

21.06.17
16:57

Продават кутии за храна всякакви размери. Има такива с гумени уплътнения и затварят супер. Аз съм си взел такава с 4 отделения защото сутрин ми писва да отварям и затварям кутии. Пресипвам си от време на време в отделенията на кутията и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1