27.06.17
08:39
От 3 седмици насам има нощи, в които заспивам 2-3 часа след като си легна да спя. Под “има нощи” имам предвид 3-4 пъти за тези 3 седмици. Тази нощ пак беше така, легнах си в 00:30 и заспах в 03:00. Бихте ли ме посъветвали от какво може да е.
Тренировката ми свършва в 20:15. На вчерашната качих килограмите на упражненията.
И приемам азотен бустер в дните, в които тренирам: гръб, рамо, гърди и ръце. Благодаря за отделеното време! 🙂
А отскоро ли пиеш тази добавка? Без нея по същия начин ли не можеш да заспиш? Може тя да е проблема и някоя съставка да не ти понася.
Иначе е нормално да си активираш ЦНС от тренировка и да си по- буден след това, но чак пък до 3 вечерта да не можеш да заспиш ми се вижда прекалено.
27.06.17
22:29
казано от Димо на 27.06.17, 14:34:
А отскоро ли пиеш тази добавка? Без нея по същия начин ли не можеш да заспиш? Може тя да е проблема и някоя съставка да не ти понася.
Иначе е нормално да си активираш ЦНС от тренировка и да си по- буден след това, но чак пък до 3 вечерта да не можеш да заспиш ми се вижда прекалено.
Може би за 10ти път си вземам доза от бустера, а относно съня, много рядко ми се случва да не мога да заспя.
28.06.17
09:41
Не успях да разбера дали включването на буустера преди тренировката съвпада със старта на безсънието, но ако да, значи проблемът със сигурност е от него. Аз лично дори и да не ти пречи да заспиш не бих препоръчал да се пие буустер след 17-18:00 часа, но това е отделен въпрос.
В противен случай, ако няма друга промяна около теб и в ежедневието ти, бих го отдал на затоплящото се време. Откакто стартираха жегите през последните 10-15 дни и моето заспиване е предизвикателство. Напълно нормално. 🙂