Проблем със съня след тренировка.

27.06.17
08:39

От 3 седмици насам има нощи, в които заспивам 2-3 часа след като си легна да спя. Под “има нощи” имам предвид 3-4 пъти за тези 3 седмици. Тази нощ пак беше така, легнах си в 00:30 и заспах в 03:00. Бихте ли ме посъветвали от какво може да е.
Тренировката ми свършва в 20:15. На вчерашната качих килограмите на упражненията.
И приемам азотен бустер в дните, в които тренирам: гръб, рамо, гърди и ръце. Благодаря за отделеното време! 🙂

27.06.17
14:34

А отскоро ли пиеш тази добавка? Без нея по същия начин ли не можеш да заспиш? Може тя да е проблема и някоя съставка да не ти понася.

Иначе е нормално да си активираш ЦНС от тренировка и да си по- буден след това, но чак пък до 3 вечерта да не можеш да заспиш ми се вижда прекалено.

казано от Димо на 27.06.17, 14:34:

А отскоро ли пиеш тази добавка? Без нея по същия начин ли не можеш да заспиш? Може тя да е проблема и някоя съставка да не ти понася.

Иначе е нормално да си активираш ЦНС от тренировка и да си по- буден след това, но чак пък до 3 вечерта да не можеш да заспиш ми се вижда прекалено.

Може би за 10ти път си вземам доза от бустера, а относно съня, много рядко ми се случва да не мога да заспя.

Не успях да разбера дали включването на буустера преди тренировката съвпада със старта на безсънието, но ако да, значи проблемът със сигурност е от него. Аз лично дори и да не ти пречи да заспиш не бих препоръчал да се пие буустер след 17-18:00 часа, но това е отделен въпрос.

В противен случай, ако няма друга промяна около теб и в ежедневието ти, бих го отдал на затоплящото се време. Откакто стартираха жегите през последните 10-15 дни и моето заспиване е предизвикателство. Напълно нормално. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1