Болки в кръста

Здравейте! Имам едно много важно запитване: вчера не загрях много добре, но и не вдигах нито много тежко, нито много серии, нито много повторения съм правил, много по- лека тренировка отколкото по принцип. След тренировката почна да ме дразни кръста(гръбнака) като се навеждам. За първи път ми се случва. Днес сутринта е същата работа. Въпросът ми е: възможно ли е да съм направил някой голям гаф?

Dizzy

29.06.17
08:08

Малко вероятно. Ако беше голям гаф сега щеше да се оплакваш на личния лекар, а не във форум.
Травми стават лесно на малки килограми, защото не се внимава. Не си писал какви упражнения си правил, но общо правило е винаги да се внимава за правилното изпълнение за да няма драми.

Ходих до личната, каза че според нея е захапване. Не вярвам много на лекарите, особено в Русе, а знам, че тук доста хора знаят за какво става въпрос.
Тренирам с 30кг щанга, правя мъртва тяга, тръстери, клекове, пуш преси, обръщания, гребане с щанга и т.н.

29.06.17
10:48

Кръста при проблем на другия ден не дразни,дразни всичко друго ,щот го гледаш неподвижно от леглото.
Намажи  с магнезиево олио и масажирай мястото с топка за тенис изправен към стена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1