Дневник

19.04.17
21:47

Здравейте 🙂

За мен:
164см | 64кг | 21 години
От около година почти не спортувам и се храня предимно с мазни/сладки/тестени неща и резултатът е че в момента съм отпусната, дебела и изморена, което ми пречи да живея пълноценно 😄

Целта е да сваля кг, да се стегна и да се чувствам по-добре в тялото си.
Тук ще записвам храна и физическа активност всеки ден и промени в килограми на две седмици. Смятам да се храня предимно с плодове, зеленчуци, риба, яйца, ядки и малко хляб и ориз. Физическа активност - предимно групови занимания и тичане навън.
Според каквото съм чела, това би трябвало да свърши работа, но тъй като съм сигурна че тук има много по-опитни, приемам критика 🙂
По-натам вероятно ще кача и снимки.

Днес:
Тренировка
1 час HIIT, беше ужасно и всичко ме боли. Мислех да започна с интензивни тренировки за бързи резултати, но явно се надцених. Утре съм на зумба.
Смятам да имам 3-4 такива на седмица.

Храна
закуска - ягоди
обяд - салата и две яйца
следобед - филия хляб и печена риба
вечеря - диня
Планът беше динята да е следобед, но огладнях по-рано. Сега ми е добре така 😄

30.06.17
09:53

Не си тренирала от много време,така че не почвай веднага с интензивните тренировки,защото така по-бързо ще се откажеш.
Прави малки тренировки сутрин и вечер много са ефективни за резултати.
Пий зелен чай след закуска,преди тренировка и 1 час преди хранене.
Вода пий преди всяко хранене 1 чаша помага да не преядеш,ако имаш проблеми с преяждането.
Вегетарианка ли си?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1