Помогнете ми да постигна желания резултат!

Здравейте, имам нужда от помощ! Висока съм 163, а тежа 70кг. Като малка бях с наднормено тегло. Нямах движение и това даде ефект и за напред. Ядях много сладко - допълнителни килограми... Но се искам да вляза във форма и правилен хранителен режим.
Нямам възможност да ходя на фитнес. Търся ефикасна диета и интензивни упражнения в домашни условия. Бих искала да постигна около 50-55кг. Това ще е тежка задача, но се надявам с ваша помощ да постигна желания резултат.
  На 20години съм. Водя живот с ниска активност. Спя на ден по около 7-8 часа на ден. Сутрин ходя на уроци,а до към 3 уча. По принцип тренирам вечер.
Почти не ям напоследък. Пропускам закуска, на обяд хапвам малко, а завечеря плодове. Повечето си вре прекарва на биро и стол, а останалото на легло. Нямам здравословни проблеми.

Темата беше редактирана от Симона Якимова на 07.01.14 17:06.

06.01.14
20:42

Здравей. За да ти помогнем ще бъде от полза да напишеш годините си и да опишеш начина си на живот: колко си активна през деня, колко часа средно на седмица спиш, храната за последните 2-3 дни и някакви здравословни проблеми (ако имаш такива).
Разгледай другите дневници от раздела и по подобен начин започни да описваш своето ежедневие. По този начин ще си създадеш навик да мислиш за храненето си и движението.

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 06.01.14 20:43.

30.06.17
10:00

Мога да ти помогна ако още си тук пиши ми на лични

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1