Дневникът на Габи

30.06.17
09:33

Здравейте, аз съм Габриела на 13 години. Висока съм 167/8 и тежа 60 кг. Искам да ги сваля и махнах сладко,тестено и газирано от режима ми. Добавих повече плодове,зеленчуци и смутита. Не мога да кажа, че съм начинаеща или напреднала. Тренирам от много време. Цял живот все нещо тренирам. В момента тренирам танци. Правя тренировки всеки ден вкъщи интензивни около 30 мин. Сега ще ви покажа един мой ден:
Преди закуска 15 мин интензивна тренировка
И след това пия вода с лимон
Закуска: (около 8 часа)
омлет със смути / 1 купичка ягоди или малини с вита филиика намазана с хумус / 3 оризовки с хумус и плодове
Около 30 мин след закуска пия зелен чай, но не го пия топъл а го правя като студен чай с ледчета, но не слагам захар.

Около 10 часа тренирам 20 минутна интензивна тренировка. След това вземам контрастен душ или хладък.

Обяд (13 или 14 часа)
Краставица или салата
Кафяв ориз/ манджа от зеленчуци / печени картофи/ таратор.

Следобедна закуска:16 часа
плодове повечето пъти

Вечеря:
Вечерята ми е към 21:30 понякога, защото тренировките ми по танци са до късно.
Опитвам се да ям нещо по-леко на вечеря.
Сварени яйца със салата
Овесен хляб със салата

Също така аз много се разхождам. Не обичам да ходя на фитнес,по- скоро харесвам аеробика,зумба и т.н.

Кажете ми има ли нещо което правя грешно, този режим аз съм си го правила и е за отслабване на 5 ми ден съм.

Темата беше редактирана от Strong girl на 30.06.17 09:37.

30.06.17
19:33

Днес е 5-ми ден:
Преди закуска направих 10 мин интензивна тренировка
Закуска: 8:00
1 филия вита с хумус
1 купичка ягоди

Обяд: 13:00
Картофи със сирене
Малко таратор

Следобедна закуска: 17:30 май
Изядох 3 филии вита с мед , много ми се ядеше сладко,така че по-добре мед от колкото боклуци. Но в другите дни няма да ям чак толкова хляб, попринцип мога и без него.

След това правих силова тренировка за цялото тяло 45 мин. Беше страхотна тренировка 😄

Вечеря още не съм имала, но ще е ориз със пилешко и къри.
Какво да правя след като се навечерям,попринцип лежа, но не трябва така. Кажете какво правите вие след вечеря 🙂

03.07.17
16:38

Привет, засега добре ми се струва. Отчитай се редовно. Сигурна съм, че ще имаш резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1