Оформяне на седалище.

19.06.17
00:09

Добър вечер скъпи хора🙂
На 23 съм висока 1.62 тежа 56-57 кг. Тренирам от 2 години без особени постижения за съжаление.
Но този път съм решила да постигна тялото, което искам
Целя атлетична, визия и най -вече големи оформени глутеуси.Затова и пиша тук  с надеждата да получа съвет относно структурирането на тренировките за долна част специално, спряла съм се на упражнения като
Бг клек,Сумо клек, напади Сумо тяга,ритници на скрипец и Абдуктор
Дали е добра идея подобна комбинация изпълнена с по тежко и повторения като 5Х30 примерно
Благодаря 🙂 и лека вечер

Bart Simpson

19.06.17
00:11

2 години без резултат,трябва да си доста упорит човек.

19.06.17
00:15

Просто не съм тренирала особено усърдно в интерес на истината..с дълги паузи.

19.06.17
06:39

Според мен ако искаш да ти порастнат Глутеусите прави по-малко повторения с по големи тежести и 3-4 серии. Повторенията гледай да са 12-15. Ако правиш 15+ е повече за оформяне. Включи и румънска тяга с лост и дъмбел, както и хип тръст. Те акцентират на задното бедро и дупето. Лично при мен от тягата имаше голям ефект в дупето. Успех 🙂)

19.06.17
10:54

Здравей 🙂
Вече на доста места чета, че специално при жените за да има мускулен растеж се препоръчват повечко повторения.
Тренирала съм с ниски повторения и нямаше особен ефект при мен.
Хип тръста не го правя защото абсолютно нищо не усещам правя го с 50-60 кг, правя го и с 20-30 кг дъмбел техниката ми е добра но въобще не го усещам.При мен нападите,Сумо клека и бг клека най се усещат в глутеуса и задното бедро.
Относно храненето в момента се храня 3 пъти на ден, Мисля дашочвам циклично но имам малко въпроси
1 Фаста е от последното хранене което е в да кажем 6 вечерта така ли?
2 Колко основни хранения мога да имам след Фаста?
3Мога ли да редувам ЦХ с нормално хранене?
Тоест
Ден ЦХ
Ден без ЦХ
Ето оптимално меню за ориентир от вчера
Закуска -кафе +4 бъркани яйца с чушки
Обяд -съомга на грил тиган +ориз +броколи + салата от домати и краставици
Вечеря-пастърва и салата морков  цвекло и чушка
Не меря храната но мисля,че се храня достатъчно.
Белтъчини приемам от риба и яйца.
Не ям месо,не обичам никога не съм обичала.

19.06.17
12:37

Някой?
И още един въпрос мога ли два пъти седмично да изпълнявам една и съща тренировка или е хубаво да са 2 отделни. Ще съм доволна ако чуя различни предложения и идеи. В моята глава се върти нещо като
1 Клек
2 Сумо тяга
3 Ритници на машина
4 Абдуктор
5 Сумо клек
6 Статични напади
7 бг клек
Или ето така
Клек
Сумо тяга
Напади
Бг клек
Сумо клек
А в другата
Сумо клек
Ритници на машина
Абдуктор
Бг клек
Отпади

01.07.17
21:51

Тренираш от 2 години, пишеш за сложни програми, диети с термини, което е индикация, че тренираш усилено. А въпреки всичко това нямаш прогрес.
  Изглежда че някъде грешиш. Но едва ли грешката е в тренировките или в храненето.
Може би имаш някакъв здравословен проблем с който тялото се бори и на който дава приоритет спрямо развитието на мускулите. Може би се преуморяваш, подложена си на продължителен стрес. Може да приемаш някакви лекарства или стимуланти, които възпрепятстват мускулният растеж. Обмисли тези варианти. Задай си и се опитай да си отговориш на въпросите:
Как се чувстваш? Насилваш ли се често да правиш неща, които не искаш? За самата тренировка имаш ли желание да я изпълниш? А диетата ти с нежелание ли я спазваш? Имаш ли нужда от повече сън от колкото спиш?
Защо въобще се стремиш към атлетично тяло и в частност дупе? Дали това е най-доброто за здравето ти? Дали е най-красиво така?
Не знам как изглеждаш. Но учените смятат, че е нездравословно жените да са с по малко от 10% подкожни мазнини. Аз пък смятам, че пухкавите, леко мазнички жени са по- привлекателни от по-мускулестите.

02.07.17
15:37

Здрасти.
Първо не съм казала, че нямам никакви резултати , а че мен лично не ме задоволяват.Поради лични проблеми, съм пропускала доста тренировки за да имам желания от мен резултат. Не се насилвам винаги тренирам с удоволствие, не винаги ми се тренирало, но съм си го налагала на волята. Спя по 10-12 часа и лягам рано, със съня проблем нямам.Здравословни проблеми също нямам, в перфектно здраве съм и редовно се изследвам.Другото за мен няма нищо по сексабилно и здравословно от жена с големи масивни трениран глутеуси и тонизирани и оформени мускули по цялото тяло,което не включва мазнини под 10% 🙂
Не харесвам едрички или сочни жени както ги описваш ти за мен това е нездравословно и грозно, колкото прекалено ясно изразените мускули тип мъжки които се правят с доста преди препарати,които не смятам да взимам.

01.09.17
09:50

Мисля, че сексапилът на голямото дупе, не се дължи на свръх развити глутеуси, а на есенциалните мастни киселини, които се складират именно в тази област и служат за храна на фетуса, при евентуална бременност. Както и на ширината на таза, която е основен фактор по време на раждането. Това, наред с млечните жлези, са най-забележимите и сексапилни вторични женски полови белези. Колкото повече женски полови хормони циркулират в тялото ти, толкова по изразени ще бъдат тези белези.
Развитите глутеуси просто имитират, широк ханш и солиден резерв от ЕМК. Силно развитата мускулатура пък е най-забележимият вторичен мъжки полов белег. Съответно, не е привлекателна, дори би трябвало да е отблъскваща за хетеросексуалните мъже. Жените сте объркани по отношение на тази тема, поради противоречието между това, което харесвате вие(мъжественост) и това което наистина привлича мъжете(женственост). Допълнително нещата се усложняват от медийната пропаганда, по конкретно модата, която обслужва търговки интереси. Както и от културата, която пък в общи линии обслужва властта.
Предполагам, че сега ще кажеш. “Не ме интересува, какво мислят мъжете. За мен е важно, просто да бъда красива”. Но всъщност женската красота е най-вече демонстрация на, и доказателство за плодовитост. Тоест способност за забременяване, износване на фетуса, раждане, кърмене и други. Точно както цветовете на цветята са красиви, за да изкушат насекомите да ги опрашат.
Красотата също е демонстрация и на здраве, но при жените тази съставка е много силно доминирана от плодовитостта.
Останалото е просто имитация на тези 2 характеристики и пропаганда имплантирана в съзнанието на хората, най-вече в женското. Красотата(Поне женската) далеч не е нещо субективно. Само пропагандата и имитацията са субективната част. А те могат, и би трябвало, да бъдат заличени.

01.09.17
10:02

Обикновено на жените не им харесва, че тяхната най-голяма сила(красотата) се дължи най-вече на репродуктивните им качества и по някакъв начин това пренебрегва личността им. Но това е истината.
И на мъжете, не ни харесва, че ни харесвате най-вече поради това колко ресурси(основно пари) притежаваме. А не заради нас самите. Но не го отричаме. Може би, защото това донякъде е производно на уменията ни и донякъде зависи от нас самите.

Мнението беше редактирано от Петър Петров на 01.09.17 10:03.

02.09.17
20:24

Изкара най-вероятно всички момчета във форума гейове 😄, щото ме съмнява масово да не се кефят на големи обли дупета .
Ако обичаш ,не ми пълни темата с безмислици . Само дивак живеещ в средновековието ,или в някое турско затънтено село би гледал на жената ,само като за разплод,и би се кефел на разплути и дебели задни части .
Хубава вечер🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1